Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

BTC eller ETH för att överträffa S&P 500 på tio år – Finance Bitcoin News


Den amerikanska miljardärentreprenören och tv-personligheten, Mark Cuban, har satsat med Creative Planning grundare Peter Mallouk om prestanda för kryptovalutor kontra S&P 500. Kuban sa på Twitter att de två borde lägga 1 miljon dollar i ett stabilt baserat smart kontrakt, för att satsa på avkastningen på antingen ethereum eller bitcoin på tio år mot Standard and Poor’s 500-indexet.

Mark Cuban stöder sina uttalanden med en satsning på 1 miljon dollar med Peter Mallouk

En av investerarna i ABC-reality-tv-serien Shark Tank, Mark Cuban, har nyligen pratat om kryptovalutor och nyligen berättade miljardären Ellen Degeneres om potentialen i dogecoin (DOGE). Som ägare av National Basketball Association (NBA) Dallas Mavericks har Kuban nu Mavs accepterar digitala valutor för varor och tjänster.

Just nyligen har dock Peter Mallouk grundaren av Creative Planning, en ekonomisk ledningsgrupp, sa att människor som lyssnar på kubans dogecoin-tweets inte är så intelligenta.

”Så många kommer att förlora så mycket pengar när de lyssnar på detta. Rakt ut från Dumb and Dumber, ”Mallouk stressad i sin tweet. ”Om du köper hundra aktier går oddsen mest upp. Om du köper hundra kryptovalutor går de flesta till noll. Stor skillnad, ”grundaren av Creative Planning Lagt till.

Kuban svarade sedan på Mallouks tweet och sa:

Endast en dåre skulle köpa 100 aktier eller 100 kryptotillgångar. Men låt mig ställa en fråga. Vilka rättigheter har du som aktieägare i ett offentligt aktiebolag du har köpt?

‘Bara en dår skulle investera i 100 aktier’

Från och med nu började Twitter-konversationen bli en vänlig satsning. “Vad sägs om detta,” kubansk skrev till Mallouk.

”Vi skapade ett smart ETH-kontrakt. Du sätter in 1 miljon dollar i en stallkod. Jag satte upp 1 miljon dollar i en stallkoja. Vi skriver kontraktet för att betala dig om ökningen av S&P 500 är högre vid slutdatumet än ökningen av DITT val av BTC eller ETH. Du kan välja vårdnadshavaren, sade Kuban vidare.

Konversationen verkade ha åberopat en satsning och Mallouk verkade intresserad av att delta.

”Sannolikheten för att en diversifierad portfölj slår någon som väljer en handfull aktier är mycket hög,” sa Mallouk och försökte övertyga kuban. ”Endast en dåre skulle satsa på ett fåtal aktier. Under de kommande tio åren tar jag SP 500-avkastningen mot vilken grupp av aktier du vill välja och känner mig väldigt bra med det. Jag håller på att lägga våra pengar bakom debatten. Markera kubansk du kan välja beloppet och intäkterna går till välgörenhet som vinnaren väljer. Jag tar SP500. Du kan välja och handla valfritt när som helst, ”betonade Mallouk.

Efter att kuban twittrade om att utnyttja ett stabilt cinobaserat smart kontrakt som innehas av en vårdnadshavare sa Mallouk igen att han var intresserad. “Det här är intressant. Detta började med att du marknadsför Doge. Jag tar S&P 500 och du kan ta Doge. Förloraren av 10-årig avkastning donerar $ 1 miljoner till vinnarens välgörenhet. Men om du inte är säker på att Doge kommer att segra, sa Mallouk.

“Sedan kan vi gå vidare till nästa sak som vi inte var överens om”, tillade Creative Planning-grundaren. “Du nämnde att” bara en dåre “skulle investera i 100 aktier. Jag tar ett 100 aktieindex eller 100 aktier och du kan välja vilka aktier du vill ha. Jag känner mig ganska bra även om detta baserat på dina marknadsanrop. ”

Vad tycker du om Mark Cubans insats med Creative Planning grundare Peter Mallouk? Tror du att detta spel kommer att ske? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

bet, Bitcoin (BTC), BTC, Creative Planning, Cryptocurrency, Dallas Mavericks, ETH, Ethereum (ETH), Investering, Investerare, Mark Cuban, Peter Mallouk, S&P 500, Shark Tank, Aktiemarknad, aktier, TV-värd, satsning

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Kanaan skickar 11 760 nästa generations Bitcoin Miners till ett amerikanskt företag, CAN-aktier hoppar 11% – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

SpacePort Drivs av PlasmaFinance: The Improved Way of IDO Launches

Bitcoinguide

Sheesha Finance Liquidity Generation Power

Bitcoinguide