Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

BSCstarter presenterar 12 community-urvalsprojekt för Binance Smart Chain »CryptoNinjas


BSCstarter, den första lanseringsplattan för community-urvalet för Binance Smart Chain (BSC), meddelade idag att dess community har finansierat 12 IDO: er och dess plattform har nått ett helt utspätt marknadsvärde på 42 miljoner dollar sedan lanseringen den 8 mars 2021. På BSCstarter kan investerare rösta om vilka projekt som ska stödjas och utvecklare kan få tillgång till kapital från samhället genom en peer-to-peer-decentraliserad tokenförsäljning.

Innovation för bootstrapped-projekt har slitnat på Ethereum blockchain. Höga gasavgifter har orsakat att nya projektlanseringar stannat och befintliga projekt förlorat användarengagemanget eftersom insatser, påståenden och normala affärer kräver att användarna betalar hundratals dollar i transaktionsavgifter.

Under de senaste månaderna har utvecklare letat efter billigare alternativ för att distribuera sina plattformar och Binance Smart Chain har blivit ledande inom nya produktlanseringar baserade på soliditet och för befintliga projekt som vill hålla sig vid liv.

Men lanseringsplattor idag är för byråkratiska, vilket kräver KYC och en manuell urvalsprocess, vilket representerar en påminnelse om gamla hinder som traditionellt har hållit nya innovationer tillgängliga endast för en begränsad grupp ackrediterade investerare. Däremot erbjuder BSCstarter en lösning där samhället bestämmer vilka projekt som ska listas. Genom att använda kollektiv due diligence och göra din egen forskning (DYOR), röstar BSCstarter-communityn vilka projekt som accepteras på BSCstarter för att samla in pengar.

“Vi är stolta över att lansera BSCstarter och ge samhället möjlighet att finansiera DAO på ett helt nytt sätt”, säger Lionel Iruk, specialråd på BSCstarter. ”Decentraliserade finansieringsplattformar utjämnar möjligheterna. Att skaffa kapital för bra idéer och tjäna pengar på hårt arbete är nu möjligt för alla som kan bevisa sig för finansieringssamhället. ”

Projekt som är intresserade kan ansöka om finansiering genom att skicka in sin pool på BSCstarter-webbplatsen. Vid inlämning av pool genereras ett förförsäljningskontrakt enligt projektreglerna. Communitymedlemmar som har minst 100 START-token på plattformen kan rösta ja eller nej.

För att godkännas måste projekten få en majoritet av ja-röster, med minst 20% av det totala utbudet av START-symboler som ja-röster.

När de väl godkänts av communityn får användarna skicka BNB till ett fast pris för att investera. När soft-taket har uppnåtts anses projekt vara framgångsrika och inga återbetalningar kan göras. När försäljningen avslutas låses likviditeten under den angivna varaktigheten och läggs automatiskt till PancakeSwap.

De första projekten som startade på BSCStarter inkluderar Cue Protocol, ett community-driven protokoll med deflationsmekanik och GoSwapp, en omfattande DeFi-handelsapplikation. Tillsammans ökade dessa projekt 973 BNB och har presterat 10 gånger sedan deras första notering på PancakeSwap.

BSCstarter har godkänt revisioner av Rug Detectives och VidarTheAuditor, välkända samhällsinriktade revisorer som också har samarbetat med BSCstarter för att granska IDO: er som skapats på plattformen.

Som en decentraliserad insamlingsplattform är BSCstarter avsedd att vara: samhällsdriven, öppen och fri med lika möjligheter för alla, vilket i slutändan ger investerare möjlighet att filtrera genom det röriga landskapet där mattan drar överskuggar potentialen i BSCs växande ekosystem.

Källa:
bscstarter.financeSource link

Related posts

När BNB-priset växer, kommer Binance Smart Chain att övergå Ethereum?

Bitcoinguide

Klaytn samarbetar med ConsenSys om blockchain-lösningar för att främja Koreas digitalvalutaprojekt »CryptoNinjas

Bitcoinguide

PayRetailers och CONMEBOL Sudamericana – den perfekta matchen

Bitcoinguide