Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

BSCstarter lanserar “Certified START” -program för Binance Smart Chain-projekt »CryptoNinjas


BSCstarter, en lanseringsplatta för community-urval för Binance Smart Chain (BSC), har tillkännagett lanseringen av programmet “Certified START” för att ge stöd från början till godkända BSC-projekt som söker kapital. Programmet syftar till att bygga ett helt finansieringsekosystem där projekt och grundare matchas med symboliska köpare som tror på projektets långsiktiga framgång.

Projekt som accepteras i programmet kommer att få IDO-vägledning, marknadsföring och gemenskapsstöd, tillgång till privata investerare och lansera samordning med börser och marknadsförare.

Certifierad START

För att attrahera projekt kommer BSCstarters nya affärsprogram Certified START att fungera som både tjänsteleverantör och portvakt för att säkerställa bästa möjliga lanseringar.

Programmet kommer att erbjuda vägledning och nyckelverktyg för en framgångsrik IDO genom ett av programspåren: Certified Sales eller Certified Incubation.

Projekt som anses vara redo att debutera efter kontroll av programvalsteamet kommer att dirigeras till Certified Sales-banan. Om ett team saknar substans eller nyckelkunskap inom vissa områden kan Certified Incubation-spåret hjälpa till att komplettera deras ansträngningar eller vägleda dem genom processen.

”Vi är stolta över att lansera Certified START-programmet och stödja innovativa projekt som driver tillväxt i BSC-ekosystemet. Vi vill tillhandahålla en finansieringslösning där de bästa projekten inte bara har tillgång till samhällskapital utan också får vägledning som positionerar dem för framgång. ”
– Lionel Iruke, specialråd vid BSCstarter

Sökande som är intresserade av att gå med i programmet kommer att genomgå en grundlig analys av projektets tekniska förmåga, affärs- och teamutvärdering, marknadsföring och samhällsrevision och granskning av symbolisk ekonomi.

Ansökningsprocessen kan nå högst 3 veckor, med lanseringsaktiviteter som lägger till ytterligare 3 veckor. Urval kommer att göras av BSCstarter-teamet och ett utsett råd bestående av branschexperter.

Totalt sett kommer START-certifierade programmet att skapa en synergi där intressenter inklusive projektgruppen, privata investerare och venture-partners, rådgivare, BSCstarter-communityn och $ START-tokeninnehavare, alla åtnjuter ömsesidiga fördelar.

BSCstarter har godkänt revisioner av Rug Detectives och VidarTheAuditor, välkända samhällsinriktade revisorer som också har samarbetat med BSCstarter för att granska IDO: er som skapats på plattformen. De första projekten som lanserades på BSCStarter inkluderar Cue Protocol, ett community-driven protokoll med deflationsmekanik, och GoSwapp, en omfattande DeFi-handelsapplikation. Tillsammans ökade dessa projekt 973 BNB och har presterat 10 gånger sedan deras första notering på PancakeSwap.

Källa:
bscstarter.financeSource link

Related posts

P2P crypto escrow-plattform Escaroo lägger till insatsfunktion från Moonstake »CryptoNinjas

Bitcoinguide

CFD-handel förklaras för nybörjare

Bitcoinguide

Enjin lanserar två skalningslösningar för att ta bort gas och stödja NFT från alla blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide