Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Brittiskt auktionshus Christies planer att sälja 9 sällsynta Cryptopunk NFTs nästa månad – Presenterade Bitcoin News


Nästa månad i New York planerar det populära auktionshuset Christie att auktionera ut en sällsynt mängd Cryptopunk non-fungible token (NFT) samlarobjekt. Exemplet på sålda arbeten kommer att vara ungefär nio sällsynta punks, med tillstånd av projektets skapare Larva Labs.

Nio sällsynta kryptopunkar går på auktion

Den 13 maj 2021 planerar det brittiska auktionshuset som grundades 1766 av James Christie att auktionera ut nio unika NFT från Cryptopunk-projektet. Christie’s sa att det kommer att bli det första av ett slag tillfälle till “banbrytande arbete som erbjuds på ett traditionellt auktionshus.” Det enda partiet på nio punks kommer från NFTs skapare Larva Labs.

“Cryptopunks är alfa och omega för [cypto art] rörelse, ”sa Noah Davis, specialist på efterkrig & samtida konst vid Christie’s, New York under tillkännagivandet. “Det här är en historisk försäljning”, tillade Davis.

Flera världar i ett enda projekt – Cryptopunks inspirerade NFT-rymden

Cryptopunks-projektet kom från Matt Hall och John Watkinsons tankar redan 2017. Det New York-baserade företaget de startade, Larva Labs, har sedan dess skapat tusentals NFT-karaktärer. Teamet lanserade Cryptopunks den 23 juni 2017, och de består av pixeliserade 8-bitars 24 × 24 bilder av Punks. Det finns cirka 10 000 punkare idag och vissa har redan sålt för hundratusentals dollar.

Brittiskt auktionshus Christie's Plans to Sell 9 Rare Cryptopunk NFTs Next Month
De nio sällsynta Cryptopunks som tillhörde Larva Labs.

Christies auktionshus säger att det kommer att auktionera ut Punk # 2, 30, 58, 532, 602, 603, 635 och 757. Dessutom kommer en ”sällsynt främmande” samlarobjekt att säljas även under auktionen den 13 maj. Cryptopunk 635 är en av endast nio främmande punker och den enda med ett under-1000 serienummer. Christie’s säger att Punks 532 och 602 är inspirerade av punk-scenen på 70-talet i London.

“Cryptopunks inspirerade ett samhälle av samlare och finsmakare”, beskriver Christies tillkännagivande. ”För fans av samlarobjekt är det helt klart en version av handelskort eller något liknande. Generativa konstfans ser det dock som ett intressant exempel i den kategorin. Vi gillar att dess uppfattning är flexibel och samlar flera av dessa världar i ett enda projekt, tillägger auktionshusmeddelandet.

Vad tycker du om de nio Cryptopunks som säljs på det brittiska auktionshuset Christies nästa månad? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Auktion, Auction House, Christie’s, samlarföremål, CryptoPunk 635, Cryptopunk-försäljning, John Watkinson, Larva Labs, Matt Hall, 13 maj, new york, NFT-konst, NFT-auktion, NFTs, Noah Davis, Icke-fungibla tokens, Punks, Rare Alien , Sällsynta Cryptopunks, Rare Punks

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Cryptopunks,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Detta Bitcoin-mått säger att Bull Market kanske snart är över

Bitcoinguide

ECB fördjupar analysen av den digitala euron, beslut förväntas vid halvåret, bekräftar VP – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide

FUN Token Set för potentiell uppåtriktad när Binance lanserar $ 250.000 handel konkurrens

Bitcoinguide