Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Brave and BAT går samman med Binance Smart Chain


Viktiga takeaways

  • Braves BAT-token, infödd i Ethereum, är nu tillgänglig på Binance Smart Chain som en insvept token.
  • Detta gör det möjligt för användare att spendera BAT-token i Binance Smart Chain’s DeFi-appar som Pancake Swap.
  • Även om Braves plånbok redan stöder både ETH och BSC kommer mer grundligt stöd att komma senare i år.

Dela den här artikeln

Braves Basic Attention Token (BAT) är nu en del av Binance Smart Chain (BSC) ekosystem, enligt ett blogginlägg från Brave.

BAT på Binance Smart Chain

Enligt Brave är BAT nu tillgängligt som en insvept token på BSC. BAT är inbyggt byggt på Ethereum blockchain och fortsätter att cirkulera i den kedjan. Den här nyheten betyder helt enkelt att den ursprungliga token kan bytas mot en BSC-baserad BAT-token av lika värde.

Beslutet tillåter BAT-innehavare att använda token med olika BSC-baserade DeFi-appar som Pancake Swap och Beefy Finance. Xiaoguang Zhang, Binance Smart Chain Ecosystem Coordinator, tillade att funktionen kommer att “introducera sömlös UX tillsammans för kryptoanvändare för att få åtkomst till DeFi och Dapps i BSC och andra blockkedjor.”

Beslutet verkar delvis motiveras av behovet av att undkomma Ethereums höga transaktionsavgifter. Modig VD Brendan Eich säger att företaget är entusiastiskt över Binance Chains “låga transaktionsavgifter och skalbarhet.” Tillkännagivandet föreslår också att Brave utforskar BSC som ett sätt att hantera peer-tipping.

Det är inte klart när funktionen aktiveras. Även om Brave-webbläsarens inbyggda plånbok redan stöder både Ethereum och BSC, kommer mer grundligt stöd att finnas tillgängligt senare i år.

Modig och Binance

Med ett marknadsvärde på 1,7 miljarder dollar är BAT den 57: e största kryptotoken, vilket gör det till ett av de viktigaste projekten som Binance Smart Chain har lockat till sitt ekosystem.

Brave samarbetade tidigare med Binance för att tillhandahålla en hemsidahandelswidget i mars 2020. De nyheterna föreslog ett “långsiktigt partnerskap”, vilket antyder att fler gemensamma insatser kan vara på väg.

BAT-token är också listad på Binance och Binance.US.

Ansvarsfriskrivning: Vid skrivandet hade denna författare mindre än $ 75 i Bitcoin, Ethereum och altcoins inklusive BAT.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

wNyheter: De 5 faserna i Bitcoin

Bitcoinguide

Crypto.com anställer Downtown Exec för att leda en ny “Invite-Only” NFT-plattform

Bitcoinguide

Utan kostnad NFT sparar oföränderliga X-användare 400 000 dollar på 24 timmar

Bitcoinguide