Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Brandprotokoll för att lista FIRE på BitMax – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. BitMax.io (BTMX.com), en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat att Fire Tokens (FIRE) börsnoteras under handelsparet BRAND / USDT den 19 mars kl 09:00 EDT.

Brandprotokoll är det första infrastrukturprojektet som bygger på Huobi Eco Chain (HECO). Fire Protocol försöker bygga mer omfattande funktionalitet och användningsfall än andra DeFi-projekt på marknaden genom att kombinera olika komponenter på en plattform. I framtiden kommer Fire Protocol också att stödja kedjekedjefunktioner för att överbrygga tillgångar mellan olika blockkedjor som Polkadot och BSC.

Den ursprungliga token of Fire Protocol, FIRE, är en styrningstoken som används för att driva de ekonomiska stimulansmekanismerna, stödja samhällsförslag och rösta. Fire Protokols nyckelprodukter inkluderar Fireswap, en snabb och säker handelstjänst och Liquidity Mining-funktion, Cross Chain Wrapping-lösningar för att föra icke-Huobi Chain-tillgångar till Huobi Ecosystem och en utlånings- och upplåningsplattform helt integrerad med DEX där likviditetsleverantörers tokens tjäna som säkerhet.

Fire Protocol samlar ett ledarteam med över 80 års kombinerad erfarenhet av finans och kryptografi. Ledarskapets rika erfarenhet av Blockchain-relaterade företag utgör en solid grund för den framtida tillväxten av Fire Protocol.

Om BitMax.io

BitMax.io lanserades i augusti 2018 och är en ledande handelsplattform för digitala tillgångar med ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster för både privatkunder och institutionella kunder, med robust design från kontanter till marginalhandel, handel med derivat, satsningsprodukteroch andra investeringslösningar.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://bitmax.io/

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Medium: https://medium.com/bitmax-io

Om FireProtocol

Fire Protocol är den första infrastrukturen som bygger på Huobi Eco Chain (HECO). Fire Protocol innehåller DeFi-komponenter inklusive DEX, låneplattformar och tvärkedjepapper.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://fireprotocol.io/

Twitter: https://twitter.com/FireProtocolOS

Telegram: https://t.me/fireprotocol

Medium: https://medium.com/fireprotocol


Detta är ett pressmeddelande. Läsarna bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Hur Verasity’s Proof of View (PoV) beviljas ett amerikanskt patent och stoppar falska åsikter

Bitcoinguide

Bitcoin säljer för 76 000 USD som insättningar på centraliserade börser sjunker – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide

CoinMetro krossar tillväxtförväntningar Q1

Bitcoinguide