Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Braiins lanserar Braiins OS + bitcoin mining management management-lösning för allmänheten »CryptoNinjas


Braiins, ett mjukvaruföretag för bitcoinbrytning, har idag meddelat allmänhetens tillgänglighet och lansering av sin helt nya lösning för gruvdrift, Braiins OS +.

Braiins OS + är en helt gratis hanteringsplattform för Braiins OS + gruvarbetare; och kommer alltid att vara så för ett obegränsat antal enheter. En av nyckelfunktionerna är att den är molnbaserad, så att användare enkelt kan hantera och övervaka sina gårdar på distans. FarmGod arbetar med en företagslösning med mer uppdaterade funktioner som så småningom kommer att stödja ytterligare hårdvarumodeller och firmware; alla väsentliga funktioner kommer att ingå i Braiins OS + Manager.

Chefen har implementerat nästa generations Stratum V2-protokoll; vilket gör Braiins OS + effektivare eftersom dataöverföringar är lättare och mindre frekventa än Stratum V1. Vidare möjliggör det att all konfigurations- och telemetridata kan skickas via krypterade anslutningar; skyddar gruvarbetare mot avlyssning och man-i-mitten-attacker.

”Sedan vi först lanserade Braiins OS + för ungefär ett år sedan; en av de viktigaste funktionsförfrågningarna har varit en lösning för enkel övervakning och batchkonfigurering av enheter. Tillsammans med FarmGod har vi arbetat med att göra detta till verklighet. Idag, efter månader av privat testning och tinkering, är vi glada att börja erbjuda Braiins OS + Manager offentligt för alla med Antminer S9 som kör Braiins OS +. Vi arbetar också med en omfattande uppdatering för Antminer X17-familjen av enheter, som kommer att innehålla stöd för Braiins OS + Manager. ”
– Braiins Team

Källa:
braiins.com/os/plusSource link

Related posts

DeFiChain (DFI) token staking lanseras på KuCoin »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Tatums off-chain-emuleringstjänst stöder nu Binance Smart Chain

Bitcoinguide

Efter Coinbases offentliga lansering avslutar Markets veckan på en hög not

Bitcoinguide