Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Blockstream utfärdar Bitcoin mining security token (BMN) på STOKR »CryptoNinjas


Bitcoin-infrastrukturföretaget Blockstream tillkännagav idag utfärdandet av en helt ny Liquid Security-token, Blockstream Mining Note (BMN), på STOKR. Som en EU-kompatibel säkerhetstecken erbjuder BMN investerare en alternativ investeringsmöjlighet för att få exponering för Bitcoin-gruvdrift.

Varje BMN-token ger investerare rätt till hashrate som produceras av Bitcoin-gruvarbetare vid Blockstreams samlokaliseringsanläggningar. Genom live-rapportering och stram säkerhet på plats är Blockstream den enda leverantören av gruvkolokalisering som kan uppfylla de största finansinstitutens krav världen över.

“BMN utnyttjar vår omfattande erfarenhet av Bitcoin-gruvutrymmet och erbjuder investerare på förhand fasta räntor med förbättrad handel,” förklarade Dr. Adam Back, VD på Blockstream. ”Genom att utöka investerarnas deltagande i Bitcoins bevis på arbete stärker BMN också Bitcoins säkerhet och censurmotstånd. Det är en vinn-vinn. ”

BMN tillåter investerare att mildra risker utöver en traditionell investering i fysisk gruvinfrastruktur. genom att lättare justera exponeringen för Bitcoin-gruvdrift genom att förpacka gruvdrift i en handelbar symbol.

Utfärdande

STOKR, en EU-baserad marknadsplats för digitala investeringar för alternativa tillgångar, kommer att vara värd för BMN-säkerhetstokenutbudet och utfärda tokens i på varandra följande fungibla delar. Den första delen bekräftas att den säljs den 7 april 2021 till ett belopp på minst 12,5 miljoner euro med en löptid på 36 månader.

Erbjudandet är öppet för icke-amerikanska kvalificerade investerare med en lägsta investering på 200 000 €, eller motsvarande i Bitcoin (BTC), Liquid Bitcoin (L-BTC) eller Tether (USDt). BMN-gruvdrift beräknas börja i slutet av 2021Q2. Efterföljande trancher kommer att utfärdas från mitten av 2021Q3 varje månad under de följande 12 månaderna.

“Blockstream är ledande inom utveckling av Bitcoin-protokoll och infrastruktur och har varit en drivkraft i Bitcoin-ekosystemet”, säger Arnab Naskar, grundare av STOKR. “På STOKR är vi stolta över att ge investerare i olika länder möjlighet att aktivt stödja Blockstreams insatser och delta i dess Bitcoin-gruvaktiviteter.”

För att få tillgång till erbjudandet för BMN-säkerhetstoken kan kvalificerade investerare registrera sig här.Source link

Related posts

SIMBA Chain utvidgas till Avalanche blockchain som möjliggör distribution av smarta kontrakt med låg kod »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Hur marknadsdata driver mäklare

Bitcoinguide

Crypto trading-appen Orion Terminal expanderar till Polkadot med Moonbeam-integration »CryptoNinjas

Bitcoinguide