Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Blockpass ger KYC-lösning till DeFi manager-appen Vortex »CryptoNinjas


Blockpass, den blockkedjedrivna KYC-plattformen, meddelade idag Vortex DeFi, en enstaka förenklad webbaserad applikation för DeFi Asset management, som sin senaste partner. Detta nya strategiska partnerskap kommer att se Blockpasss KYC-lösning som används för att säkra Vortex DeFis plattform och kommande Initial Dex Offering.

Vortex DeFi är en webbaserad plattform som arbetar för att förverkliga alla DeFi-relaterade möjligheter på ett ställe. Det är en one-stop gateway för att hantera investeringar för protokoll i Ethereum och Polka-nätverk. Vortex-ekosystemet kommer att tillhandahålla en uppsättning appar för att möjliggöra aktiviteter som spårning av NFT-tillgångar, utlåning, försäkring av kryptotillgångar, upplåning och enkel byte (kedja) från en kryptotillgång till en annan.

Vortex DeFi kommer att lansera ett initialt Dex-erbjudande på DuckStarter-plattformen på söndagen den 28 februari 2021.

”Vortex DeFi-teamet känner sig jättebra att Blockpass arbetar med oss ​​för att hjälpa oss att KYC alla våra offentliga försäljningsdeltagare. Vi tror att de är ledande i detta utrymme och har en enorm erfarenhet för att säkerställa att Vortex lever upp till förväntningarna i världsomspännande KYC- och AML-lagar. ”
– Rahul Singh, VD för Vortex DeFi

Med Blockpass kan användare skapa, lagra och hantera en datasäker digital identitet som kan användas för ett helt ekosystem av tjänster, tokeninköp och tillgång till reglerade industrier. För företag och handlare är Blockpass en omfattande KYC & AML SaaS som inte kräver någon integrations- eller installationskostnad.

”Vi är mycket glada över att ha den här nya möjligheten att arbeta med DeFi-rymden. Den senaste massan av tillkännagivanden som vi har haft förmånen att göra visar hur seriösa krypto- och blockchain-samhällena handlar om att skapa en säker och kompatibel miljö för företag och användare, och teamet på Vortex DeFi har visat oss hur mycket våra värderingar sammanfaller. Vi ser verkligen fram emot att arbeta med dem. ”
– Adam Vaziri, VD för BlockpassSource link

Related posts

BitShares blockchain-plattform för lansering av NFT-nätverk »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto exchange och betalningsplattform SpectroCoin lägger till Advcash-överföringar »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Winding Tree lanserar ORGiD Bot, effektiviserar verifiering av digital identitet mellan blockchain-företag »CryptoNinjas

Bitcoinguide