Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Blockchain-skalningsspecialisten Metis lanserar lager-2-ramverk för att ge dApp-utveckling »CryptoNinjas


Metis Rollup har utvecklats efter att Metis samlat in 4 miljoner dollar i ängel-, utsäde- och privatfinansiering och syftar till att vara infrastrukturen för Web 3.0-ekonomin, vilket gör det möjligt för användare att enkelt starta sina egna decentraliserade applikationer och utnyttja den inbäddade ramen för decentraliserade autonoma företag (DACs) ). De kan därmed hantera sina decentraliserade samarbeten inifrån samtidigt som de ser till att de är billiga, mycket skalbara och erbjuder mer funktionalitet.

Eftersom visionen om en decentraliserad ekonomi i Web 3.0 har utvecklats, med decentraliserade företag som kör på blockchain, har blockchain-communityn byggt ut sin infrastruktur i ett försök att replikera verklig funktionalitet. Problemet är att nuvarande lager-1-lösningar plågas av höga gaskostnader, minskade effektivitetsnivåer, brist på kedjehanteringsverktyg och svåra att använda tillgängliga plattformar. Alla dessa faktorer gör lager-1-lösningar ineffektiva när det gäller att stödja driften av en komplex logikapplikation eller -verksamhet.

Vitboken från Metis förklarar de problem som ligger bakom tidigare lager-2-teknologier, potentialen för samlade uppdateringar och hur Metis-ramverket stöder driften av Web 3.0-ekonomin. Till skillnad från andra lager-2-lösningar som endast löser frågorna om transaktionskostnader och genomströmningar, tar Metis Rollup upp den bredare frågan om hur man genomför värdeskapande aktiviteter (samarbeten) på blockchain för att backbone driften av Web 3.0 ekonomin.

Metis samlade funktionalitet och egenskaper inkluderar:

  • Skalbar, decentraliserad och EVM-kompatibel, som stöder flera företag och lanseringen av egna tokens.
  • Gruvincitamentsmekanismen minskar signifikant uttagstiden för lager från lager-2 till lager-1.
  • Microservice-ramverket är byggt på lager-2 för att möjliggöra förlängning av verktygssatser.
  • Integrerad med IPFS för integritetsskydd.
  • Bädda in DAC-ramverk för DApps, samhällen och projekt för att enkelt starta och hantera samarbetsrelationen.

”Layer-2 är fortfarande den vilda västern, full av nya möjligheter men svår att bygga på. Metis konstruerar en fullt fungerande infrastruktur för att ge alla typer av applikationer och nya idéer för att dra nytta av fördelarna med lager-2, inklusive hög skalbarhet, låg kostnad, hög funktionalitet och användarvänlighet. Vi har aldrig tidigare sett så tydligt hur framtiden för Web 3.0 ser ut, och Metis gör det möjligt att hända. Gå med och se den nya världen. ”
Metis produktledare Kevin Lu

En demo-DAC finns för närvarande.Source link

Related posts

LATAM kryptobörs Bitso förvärvar Quedex handelsplattform »CryptoNinjas

Bitcoinguide

cTrader Copy Strategy Beats World Copy Trading Record

Bitcoinguide

Decentraliserat moln Akash Network integreras med Equinix Metal »CryptoNinjas

Bitcoinguide