Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Blockchain och kryptotjänstföretaget Paxos samlar in 300 miljoner dollar i serie D-finansiering »CryptoNinjas


Paxos, en blockchain- och kryptotillgångsinfrastrukturplattform, meddelade idag att den har stängt en finansieringsrunda av serie D på 300 miljoner dollar. Oak HC / FT ledde rundan med deltagande av tidigare investerare Declaration Partners, PayPal Ventures, Mithril Capital, Senator Investment Group, Liberty City Ventures, WestCap och mer.

Fonderna kommer att användas för att hjälpa Paxos att fortsätta investera i utvecklingen av företagsklassad infrastruktur och samtidigt fördjupa sitt engagemang för reglering, tillförlitlighet och säkerhet. Företaget kommer att påskynda tillväxten genom att anställa nya teammedlemmar i alla funktioner, skala sin verksamhet, öka plattformskapaciteten och investera i innovation.

Ytterligare likviditet kommer att läggas till över plattformen för att förbättra kundupplevelsen och öka användningen av dess tokens. För att främja utvecklingen av sin reglerade plattform planerar Paxos också att inrätta Paxos National Trust Bank, stödja dess ansökan om clearingbyråregistrering hos Securities and Exchange Commission och fortsätta sin licens för Major Payment Institution i Singapore.

Redan 2021 har Paxos uppnått följande milstolpar:

  • Stödde lanseringen av kryptoköp- och försäljningstjänster på Venmo genom sitt partnerskap med PayPal.
  • Fick villkorat godkännande för den första de novo Trust Bank-stadgan för digitala tillgångar från kontoret för valutaövervakaren.
  • Slutförde samma dag avveckling av handlade aktier för Instinet och Credit Suisse via Paxos Settlement Service.
  • Växte totala tillgångar på stablecoin över tre av de ledande amerikanska dollarn bakom stablecoins till nästan 10 miljarder dollar.
  • Tokeniserad mer än 100 000 oz av det högsta kvalitetsinvesteringsguldet med PAX Gold.Source link

Related posts

NFT-marknadsplats OpenSea för att stödja lager-2-handel via Immutable X »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Tvilling för att ge vårdnaden för den brasilianska investeringsbankens bitcoinfond »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Cindicator tar “Hybrid Intelligence” -data till Bloomberg App Portal-användare »CryptoNinjas

Bitcoinguide