Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Blockchain-företaget ber Nevada-staten om tillstånd att bygga en krypto ‘Smart City’ i Storey County – Blockchain Bitcoin News


En krypto ”smart stad” kan bli verklighet i Nevadas öken, eftersom ett blockchainföretag ansökte om att göra det möjligt. Investeringsföretaget bad staten Nevada att bilda en lokal regering i Storey County.

Crypto City syftar till att vara 33 miljoner kvadratmeter kommersiellt utrymme

Enligt en rapport publicerad av Associated Press vill Blockchains LLC bygga kryptostaden inom dess 67 000 tunnland mark som ligger i Renos öster. Men ansökan är inte begränsad till Blockchains LLC.

Företagets VD, Jeffrey Berns, vill att lokala myndigheter ger andra företag grönt ljus för att göra liknande projekt i staten.

Per företagets VD kommer företaget att upprätta sina egna lagar, om de får godkännandet, eftersom de får befogenhet att bygga skolor och till och med brottsbekämpning.

Kryptostaden förväntar sig också att använda en ekonomi baserad på digitala valutor, där invånarna kan köpa varor och betala för tjänster via kryptotillgångar.

De vill dock inte begränsa projektet till ekonomins digitalisering. Faktum är att den smarta staden syftar till att registrera finansiella rapporter, medicinska register och personuppgifter i blockchain.

Staden kommer att ligga 20 mil öster om Reno. Förslaget syftar också till att bygga 15 000 bostäder från och med 2022, om företaget får godkännande.

På lång sikt, precis inom 75 år, skulle Blockchains LLC vilja bygga 33 miljoner kvadratmeter kommersiellt och industriellt utrymme.

Berns kommenterade tanken att Nevada ändrar sin rättsliga ram för att tillåta “innovationszoner” i staten:

Vi köpte 70 000 hektar mark i länet. Vad trodde de att vi skulle göra? (…) För att vi ska kunna ta risker och vara smidiga, smidiga och ta reda på saker som du gör när du designar nya produkter, så fungerar inte regeringen. Så varför inte låta oss bara skapa en regering som låter oss göra dessa saker?

Nevada-guvernören diskuterade redan idén om “innovationszoner”

Även om Ben Kieckhefer, en blockchainvänlig Nevada-republikansk senator, inte fördjupade detaljerna i Blockchains LLC-förslaget, sa han följande:

Jag vet inte tillräckligt ännu för att säga om jag är bekväm med det här som nästa steg eller inte. Men se, det är en stor idé, och Nevada har byggts på stora idéer, så låt oss höra det.

De ”innovationszoner” som Berns nämner är inte ett nytt koncept i Nevada, åtminstone inom det lokala politiska området. Statens guvernör Steve Sisolak lyfte fram idén under sin statliga statstala den 19 januari 2021 att “diversifiera ekonomin” i en post-pandemi-era.

Vad tycker du om begreppet en krypto “smart stad”? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Texas utfärdar order för att stoppa ‘Binance Assets’ och 2 andra bedrägliga kryptoinvesteringsplattformar – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin-betalningar för privata flygningar ökar, 20% av Privateflys intäkter härrör från Crypto – Bitcoin News

Bitcoinguide

BTC- och ETH-priser hoppar 18% högre än det globala genomsnittet – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide