Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Blockchain.com samlar in $ 300 miljoner, företagets värdering efter pengar nu 5,2 miljarder dollar – Bitcoin News


Krypto-tjänsteleverantören Blockchain.com avslöjade på onsdagen att företaget har samlat in 300 miljoner dollar i en finansieringsrunda. Blockchain.coms senaste finansieringsrunda följer den höjning på 120 miljoner dollar som företaget erhöll förra månaden.

Blockchain.com värderas nu till 5,2 miljarder dollar

Den 24 mars meddelade Blockchain.com VD Peter Smith att företaget var nöjd med att tillkännage en ny serie C-finansieringsrunda. Företaget har samlat in 300 miljoner dollar från investerare och Blockchain.coms värdering efter pengar har ökat till 5,2 miljarder dollar. Smith redogjorde på onsdagen för att finansieringen härrör från partners som VY Capital, Yuri Milners DST Global och Lightspeed Venture Partners. Smith sa under det senaste året att företaget har sett en enorm tillväxt och har nu 31 miljoner verifierade användare i 200 länder som utnyttjar Blockchain.com-tjänster.

”Vi har sett en 3x ökning av antalet aktiva användare under de senaste 12 månaderna,” berättade Smith under tillkännagivandet. Smith sa att den nya finansieringsrundan följer att företaget får 120 miljoner dollar för strategisk tillväxt.

“Medan Blockchain.com är mycket lönsamt över var och en av våra affärsområden (efter att ha överträffat hela bidragsmarginalen 2020 under de första två månaderna 2021),” sa Smith. “Vi tror att våra nya partners, som har erfarenhet av att stödja företag under tider med hypertillväxt – är det perfekta komplementet till vårt senaste tillskott av några av de bästa makroinvesterarna som Louis Bacon och Kyle Bass. Med tillägget av Jim Messina till vår styrelse strävar vi efter att vara redo att utvecklas till ett branschledande företag och globalt varumärke, ”tillade VD för Blockchain.com.

Crypto Financial Services Provider planerar att aggressivt expandera produkter

Det nya tillskottet till företagets styrelse, Jim Messina, är känt för sitt arbete som Vita husets biträdande stabschef under Obama-administrationens första mandatperiod. ”Sedan 2011 har Blockchain.com-teamet varit nere och obevekligt fokuserat på att bygga ett företag vid korsningen av kryptovaluta, institutioner och (viktigast av allt) människor runt om i världen,” konstaterade Smith vidare.

Smith sa också att fonderna kommer att bidra till att stärka företagets vision och teamet planerar att “aggressivt utvidga de produkter vi erbjuder våra kunder.” Blockchain.com erbjuder en icke-vårdplånbok, onchain blockchain-data och en kryptovalutahandelsplattform. “[Blockchain.com aims to] växa vårt globala team och sträva efter M&A möjligheter för att ta med spännande nya produkter och idéer till företaget, ”betonade Smith.

Vad tycker du om att Blockchain.com får 300 miljoner dollar från investerare? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

$ 120 miljoner, $ 300 miljoner, $ 5,2 miljarder värdering, Analytics, Bitcoin, Blockchain Analytics, Blockchain.com, Blockchain.com-tjänster, Diagram, Cryptocurrency, data, DST Global, Exchange, Lightspeed Venture Partners, Peter Smith, Serie C, VY Capital, Plånbok, Yuri Milner

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Är det en CLEVER-idé att investera i CLVA?

Bitcoinguide

XRP överträffade $ 1-märket efter att token fördubblat värdet på bara sju dagar – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Sheesha Finance Liquidity Generation Power

Bitcoinguide