Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Blockchain.com fullbordar $ 300 miljoner serie C ledd av DST Global Partners, VY Capital och Lightspeed »CryptoNinjas


Teamet från Blockchain.com, ett kryptoplånbörs- och utbytesföretag, rapporterade idag att företaget har höjt sin serie C och säkrat 300 miljoner dollar i finansiering till en värdering på 5,2 miljarder dollar efter pengarna.

Finansieringen leddes av partners från DST Global, Lightspeed Venture Partners och VY Capital, med deltagande från andra befintliga och ledande investerare från hela världen.

”Sedan 2011 har Blockchain.com-teamet varit nere och fokuserat obevekligt på att bygga ett företag vid korsningen av kryptovaluta, institutioner och (viktigast av allt) människor runt om i världen. Vi fortsätter att hedras av det förtroende som våra konsumenter och institutionella kunder sätter på oss varje dag. Över 31 miljoner verifierade användare i över 200 länder använder våra produkter, och vi har sett en 3x ökning av aktiva användare enbart under de senaste 12 månaderna. Med en av de viktigaste balansräkningarna i branschen planerar vi att aggressivt utvidga de produkter vi erbjuder våra kunder, växa vårt globala team och driva M & A-möjligheter för att få spännande nya produkter och idéer till företaget. ”
– Blockchain.com-teamet

Den här rundan följer en strategisk tillväxtrunda på $ 120 miljoner som Blockchain.com tillkännagav för en månad sedan.Source link

Related posts

DeFi-fondförvaltaren yAxis lanserar v2 för att göra intjäningsintresset för krypto mer tillgängligt »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserad orakellösning Umbrella Network lägger till Huobi som valideringsnod »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Tvilling för att ge vårdnaden för den brasilianska investeringsbankens bitcoinfond »CryptoNinjas

Bitcoinguide