Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

BitShares blockchain-plattform för lansering av NFT-nätverk »CryptoNinjas


BitShares, den första DPoS-blockkedjan med självstyrning, meddelade att den kommer att lansera NFTs denna månad. NFT är en annan markör för hur flexibel BitShares-plattformskärnan faktiskt är när det gäller användningsfall på blockchain. Det här är också ett stort steg överallt för den typ av ny innovation som BitShares-communityn tålmodigt har väntat på.

BitShares blockchain formaliserar också ett NFT-erbjudande. BitShares NFT kommer med minimal förändring av kärnprogramvaran. BitShares kommer snart att göra det möjligt för sina användare att implementera den här nya tillgångsklassen.

”BitShares har alltid haft Token Factory; möjliggör främst det vi behöver för NFT: er också. De är, bara en annan smak av ‘User Issued Asset’ (UIA). Vidareutveckling är dock i behov av finansiering för att projektet ska bli helt klart. och levereras som ett lönsamt erbjudande till allmänheten. Mer detaljer att följa, dock, vad som också kommer är alternativet för BitShares-innehavare att placera sina medel i en utvecklingsinsats-maskin; som både kommer att finansiera utveckling och samtidigt ge generösa välgörare en avkastning samtidigt. Det är en vinn-vinn för finansieringsutveckling och att göra tekniska investeringar tillgängliga för dem som vill använda dem ytterligare för affärsändamål. ”
– BitShares-teametSource link

Related posts

Alpha Finance Lab får sitt avkastningsodlingsprotokoll granskat av OpenZeppelin »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto trading-appen Orion Terminal expanderar till Polkadot med Moonbeam-integration »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto exchange EXMO förbättrar användarsäkerhet med Ledger Vault-integration »CryptoNinjas

Bitcoinguide