Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitriver för att sälja token med 100 megawatt sibirisk gruvkraft med låg kolhalt – Mining Bitcoin News


Den 12 april tillkännagav den internationella leverantören av samlokaliseringstjänster för koldioxidsnål kryptovalutagrupp Bitriver att den lanserar en förförsäljning av tokens som stöds av 100 megawatt (MW) gruvkraft i Sibirien. ERC20-tokens som kallas “bitriver token (BTR)” kommer att representera en enskild wattimme (Wh) av Bitrivers kraft i Bratsk.

En Crypto Mining Token med låga koldioxidutsläpp

Blockchain- och gruvföretaget Bitriver tillkännagav att organisationen lanserar den offentliga försäljningen för sina nya tokens som kallas ”bitriver token (BTR)” den 19 april 2021. Varje token representerar en enda wattimme (Wh) av Bitrivers koldioxidutvinning med låg koldioxidutsläpp. kraft och tokens kommer också att ha nytta.

Enligt företagets tillkännagivande kommer tokens att kunna användas för att betala för Bitrivers samlokaliseringstjänster och “kommer att köpas tillbaka av Bitriver till ursprungligt noteringspris efter en femårsperiod.” Just nu är BTR tillgänglig för investerare före försäljning med en minsta orderkvantitet på 100 000 BTR-token per order.

När det gäller den offentliga lanseringen nästa måndag kommer BTR-tokens att säljas på Bithumb Global och priset per BTR börjar på 0,3504 USD per enhet. Tillkännagivandet säger att BTR kommer att paras ihop med BTC, USDT och USDC. En leverans på 100 miljoner BTR har utfärdats för att representera 100 MW kraft.

”Från dag ett har vi alltid strävat efter att endast använda förnybar energi och överskotts energi för all vår verksamhet. Det är uppmuntrande att se det ökande intresset över hela världen för kryptovalutautvinning med låga koldioxidutsläpp, säger Igor Runets, grundaren och VD för Bitriver. “Genom att lansera BTR-token försöker vi påskynda våra ansträngningar för att göra kryptovaluta gruvdrift grönare samtidigt som vi erbjuder investerare runt om i världen ett enklare än någonsin sätt att bli en del av miljövänlig kryptovaluta gruvdrift idag.”

Bitriver hoppas fånga 1000 megawatt kraft till 2022

BTR-tokeninnehavare kommer att uppmuntras genom att kunna “få ytterligare tokens varje månad” och använda BTR för att betala upp till 10% av de månatliga räkningarna för samlokaliseringstjänster. Bitriver säger att det kommer att acceptera BTR baserat på det genomsnittliga marknadspriset på börsen för den senaste avvecklingsmånaden.

”Skaffa kostnadsfri reparationstjänst av gruvutrustning som finns i Bitrivers gruvdatacenter varje månad”, säger företaget. “Om innehavaren betalar 10% av denna månadsräkning med tokens,” tillägger Bitrivers tillkännagivande.

I Bratsk, den sibiriska regionen Ryssland där Bitrivers hanterade datacenter finns, har området cirka 5 GW förnybar vattenkraft. I slutet av 2021 hoppas Bitriver att fånga 300 MW kraft och 1000 MW i slutet av 2022.

Vad tycker du om Bitrivers BTR-symbol som stöds av gruvkraft i Sibirien? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bithumb, Bitriver, Bratsk, BTC Mining, BTR, ERC20, Igor Runets, Low Carbon Mining Token, mining, mining bitcoin, Mining BTC, power, Ryssland, Sibirien

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Cardanos grundare skrattar åt DeFi eftersom den inte har några riktiga marknader

Bitcoinguide

220 investerare som hanterar $ 650 miljarder säger ekonomis största risk är inflation – finansnews Bitcoin News

Bitcoinguide

City stöder ansträngningar för att hålla Bitcoin i statskassan, tillåta skattebetalningar i BTC – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide