Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitpay låter köpmän acceptera DOGE, Coinflips 1800 bankomater listar nu kryptan – Altcoins Bitcoin News


Crypto-handlarleverantör Bitpay har lagt till dogecoin i sin lista över kryptovalutor som stöds. En av dess handlare, Mark Cuban-ägda Dallas Mavericks, har blivit den första i nätverket som accepterar mememyntet. Under tiden har en stor krypto-ATM-operatör Coinflip gjort dogecoin tillgänglig för köp på sina 1800 kryptoutmaskiner över hela landet.

Dogecoin tillagt Bitpays lista över kryptovalutor som stöds

I ett officiellt tillkännagivande torsdag detaljerade leverantören av kryptovalutahandeln:

[Bitpay] idag tillkännagav lanseringen av dogecoin-betalningar för handlare och konsumenter.

Dogecoin startades som ett internetmeme. Det har dock vuxit till ett marknadsvärde på nästan 10 miljarder dollar de senaste månaderna på grund av stöd från kändisar som Tesla och Spacex VD Elon Musk, Snoop Dogg, Gene Simmons och Kevin Jonas.

Bitpay avslöjade vidare att “En tidig adopterare av kryptovaluta, Dallas Mavericks kommer att vara de första att acceptera dogecoin.” Mark Cuban-ägda team har accepterat bitcoin som betalningsmetod för spelbiljetter och varor i nästan två år.

Före tillägget av dogecoin stödde Bitpay BTC-, BCH-, ETH- och XRP-kryptovalutor samt USD-mynt, Gemini-dollar, Paxos Standard och Binance USD-stablecoins. Tillkännagivandet tillägger:

Mavs använder Bitpay för att bearbeta alla kryptokurrencyinköp inklusive biljetter och varor med alla de bästa kryptokurvorna inklusive BTC, BCH, ETH, USDC, GUSD, PAX och BUSD och nu DOGE.

Ägaren till Dallas Mavericks, Shark Tank-stjärnan Mark Cuban, kommenterade: ”Mavericks har beslutat att acceptera dogecoin som betalning för Mavs-biljetter och varor av en mycket viktig, jordskakande anledning, för vi kan … Vi har valt att göra det för ibland i affärer måste du göra saker som är roliga, engagerande och förhoppningsvis genererar mycket PR. ”

För dem som inte är bekanta med dogecoin och vill lära sig mer, rekommenderade kubanska, ”vi uppmanar dig starkt att prata med dina tonåringar som är på Tik Tok och fråga dem om det. De kommer att kunna förklara allt för dig. ” Dogecoin har pumpats flera gånger på flera sociala medieplattformar, inklusive Tik Tok. Spacex och Teslas VD Elon Musk har också haft sin rätta del av att pumpa myntets pris med olika tweets.

Coinflips 1800 Crypto-uttagsautomater stöder Dogecoin

Ett växande antal kryptovalutautomater stöder nu dogecoin. Coinflip, en stor krypto-ATM-operatör, meddelade på måndagen att dogecoin nu har listats i sitt 1800-terminalnätverk. Coinflip bekräftade sedan torsdagen att “du kan köpa DOGE med kontanter på någon av våra 1800 Coinflip-platser i hela landet.” VD Daniel Polotsky menade:

Med tanke på dess växande popularitet och nyligen antagna massor är vi dedikerade till att se till att dogecoin är en del av vår portfölj med mynt och uppmuntrar ytterligare stöd för denna kryptovaluta under de kommande månaderna.

Vad tycker du om den växande populariteten hos dogecoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

acceptera doge, acceptera dogecoin, bitpay doge, bitpay dogecoin, köp doge, coinflip doge, coinflip dogecoin, doge bankomat, dogecoin bankomat, köpmän accepterar dogecoin, betala med doge

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Detta Bitcoin-mått säger att Bull Market kanske snart är över

Bitcoinguide

Hur ett Ethereum snart kan vara värt en halv Bitcoin

Bitcoinguide

Ethereum Bulls fortsätter att driva, varför rally inte är över än

Bitcoinguide