Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitpay lägger till Apple Pay Support – Google Pay, Samsung Pay to Follow – Bitcoin News


Bitcoins betalningstjänstleverantör Bitpay har lagt till stöd för Apple Pay. Innehavare av ett Bitpay förbetalt Mastercard i USA kan nu lägga till det i sin Apple Pay-app för att betala för varor och tjänster. Bitpay säger att Google Pay och Samsung Pay kommer att läggas till inom en snar framtid.

Bitpay-kortinnehavare kan nu använda Apple Pay

Bitpay meddelade fredag ​​sitt stöd för Apple Pay. USA-baserade Bitpay-betalkortsanvändare kan nu lägga till sitt Bitpay-kort som finansieringskälla i sin Apple Pay-app. Detta gör det möjligt för dem att göra inköp online och i butik med kryptovalutor överallt där Apple Pay accepteras. Tillkännagivandet säger:

Amerikanska kortinnehavare av Bitpay förbetalda Mastercard kan lägga till sitt kort i Apple Wallet och spendera med Apple Pay. Med Apple Pay kan Bitpay-kortinnehavare göra säkra köp i butiker, i appar och online.

Företaget förklarade att medan nya Bitpay-kunder väntar på att deras plastkort kommer fram kan de lägga till virtuella kort till Apple Wallet via Bitpay Wallet-appen för att börja använda Apple Pay omedelbart.

Dessutom meddelade Bitpay att “Stöd för Google Pay och Samsung Pay planeras för senare detta kvartal.” VD Stephen Pair kommenterade: “Vi har tusentals Bitpay Wallet-appkunder som använder Bitpay-kortet som alltid letar efter nya platser och sätt att spendera sin krypto på.”

Han utarbetade:

Lägga till Apple Pay och snart Google och Samsung Pay gör det enkelt och bekvämt att använda Bitpay-kortet på fler ställen, från dagliga saker till lyxiga inköp.

Bitpay-kortet omvandlar kryptovaluta till fiatvaluta, som kan användas för att betala för inköp. Dess plånbok-app stöder finansiering från bitcoin, bitcoin-kontanter och eter, samt fyra dollar-pegged stablecoins, USDC, GUSD, PAX och BUSD.

Vad tycker du om att Bitpay lägger till Apple Pay-stöd för bitcoininnehavare? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Apple, Apple bitcoin, Apple Pay, Apple Pay Bitcoin, Apple Pay BTC, Apple Pay Crypto, Apple Pay Crypto, Bitpay Apple Pay, Google Pay, Google Pay Bitcoin, Samsung Pay, Samsung Pay Bitcoin

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Hur afrikanska användare kan köpa och handla Bitcoin Cash utan att möta KYC eller Geoblocking Hurdles – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide

En mängd populära kändisar säljer NFT-samlingar och räknar in miljoner – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin har blivit en monetär “Manipulationsmätare”

Bitcoinguide