Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

bitHolla slutför större uppgradering för sitt kryptobörs med vita etiketter


bitHolla, en leverantör av vitmärke-kryptoutbyte-teknik, har meddelat idag att version 2.1-uppgraderingar för HollaEx Kit, företagets vita programvara för utbyte av kryptovaluta, nu är live. Vidare har företaget rapporterat en betydande milstolpe, nu med över 100 börser med HollaEx.

”På bitHolla har vi gjort stora framsteg med utbytesinfrastruktur med HollaEx Kit och nu har vi en ny 2.1-uppdatering att meddela. I kit 2.1 kan kryptobyggare göra ännu mer med sin kryptobörs som att kunna lägga till fler mynt till sin börs, med fler blockchain-nätverk att välja mellan, och ett ännu bättre handelsgränssnitt och UX – detta vitmärkta kryptokit fortsätter bara ger!”
– BitHolla-teamet

Höjdpunkter i HollaEx Kit 2.1

HELT FUNKTIONERADE MOLNVÄXLINGSPLANER

Alla molnutbytesanvändare som hade tidigare planer ‘Pro’ och ‘Standard’ kommer nu att automatiskt uppgraderas till den nya fullständiga ‘Crypto Pro’-planen och kommer att inkludera en månad gratis.

Molnutbytesoperatörer kan nu välja från planer som är målstyrda och skiljer sig från hur planer fungerade innan vilka var funktionsdrivna. Den stora fördelen med de nya molnbytesplanerna är att alla funktioner kommer att inkluderas i Crypto Pro och Fiat Master uppgraderade planer.

Det enda stora beslutet som måste göras är om börsen ska vara en kryptobörs eller en fiatvalutakompatibel börs. Observera, grundplanen kommer att förbli som den är, en snabb start, låg kostnad utbytesplan med nakna funktioner som inbyggd domän och anpassningar.

DIY-utbyten behöver inte oroa sig för molnplanerna och kan fortfarande njuta av den kostnadsfria och flexibla modellen av HollaEx Kit som den är idag. Gör-det-själv-användare kan bara plugga in och handla alla större mynt och dessa myntmarknader kommer att ha inbyggda likvida marknader som BTC / USDT.

UI & UX UPPGRADERINGAR

HollaEx Kit 2.1 har ett nytt och polerat gränssnitt och UX. Standardpaketets användargränssnitt har mer interaktiv feedback om viktiga element som i orderboken. Den övergripande layouten har också omarbetats för att göra handelsupplevelsen mer intuitiv.

Det har också skett andra mindre ansiktslyftningar som att lägga till kort- / panelbakgrunder och extra färgdjup i växeln.

En lätt att känna igen UX-uppdatering är den förbättrade navigationen. Det kommer att finnas ett kontosidfält med alla sidor som berör användaren. Det finns också ett meddelandefält på den övre fältet som gör det möjligt för operatörer att leverera ett meddelande till sina användare på ett rent sätt.

UI-uppdateringen innehåller också mer variation i färgopacitet för att mildra några av de hårda färgerna på text och avgränsningslinjer samtidigt som 17-färgtema-systemet fortfarande är enkelt att redigera. Dessutom kan allt från text och grafik ändras. operatörer av satsen kan skinna om det efter behov.

KONSOL FÖR INJICERING av HTML

Koden som injiceras via konsolen är en högprecisionsfunktion för när operatörer vill tillämpa lite teknisk kunskap. Ange bara kod, liten eller stor, och ändringarna läggs automatiskt till på plattformen.

Liksom andra webbbyggare kan operatörer helt enkelt lägga in koden i antingen och / eller och publicera ändringarna som kommer att visas snabbt och live på börsen.

Detta är användbart för att lägga till extra tjänster på toppen som en chattjänst för att stödja kunder eller externa analysverktyg för att hjälpa dig att förstå vad som händer på plattformen.

BACKPACKAR OCH UTBYTE LOGGAR

Version 2.1 innehåller nu nedladdningsbara loggar och en reservdatabas-knapp, operatörer kan ha sinnesro att deras utbyte är säkert.

För utbytesföretag kan de begära en säkerhetskopia av databasen för sitt utbyte och när de är fulladdade skickas en unik nedladdningslänk direkt till deras e-post. Loggar fungerar på samma sätt, definiera bara loggintervallet som behövs och en länk skickas till växeloperatören.

LÄGG TILL EN LANDING HEMSIDA

Nu, istället för att visa användarna inloggningsskärmen först, kan operatörer visa en hemsida. Alla uppgraderade planer som Crypto Pro och Fiat masterplaner kan bättre introducera sin kryptoplattform för sina användare genom att aktivera hemsidan.

Hemsidan har för närvarande tre sektioner som kan inkluderas.

  1. Introtext som kan redigeras som resten av texten i satsen.
  2. Mynt / marknadslista.
  3. En snabb handelsräknare.

Att omorganisera sektionernas ordning och göra bakgrundsredigeringar är några av de första redigeringsfunktionerna som kan göras på målsidan med mer att komma.

“Operatörer kan fortfarande använda en extern webbbyggare som WordPress och faktiskt rekommenderar vi detta om resurser kan tilldelas det, men att ha en inbyggd hemsida möjliggör snabb och kostnadseffektiv kommunikation av kryptoprojektet direkt.”
– HollaEx-teamet

TRC-20 OCH BEP-20 BLOCKCHAIN ​​NETWORK CONNECTED

TRON TRC-20 blockchain stöds nu liksom Binance BEP-20 blockchain. Detta innebär att insättning och uttag nu är möjligt med alla mynt i dessa nätverk.

För de som skapar nya tokens och mynt i dessa blockchain-nätverk kommer de nu att kunna lägga till sitt TRC-20- och BEP-20-mynt i HollaEx Network; tillåter inte bara dem att lägga till sitt mynt i sin börs utan det tillåter även andra börser inom nätverket att lägga till myntet.

Detta innebär också att för mynt som finns i flera nätverk som USDT – finns det möjlighet att välja exakt vilket nätverk du vill sätta in och ta ut från.

NYA CRYPTO-TILLGÅNGAR

För dem som kör sitt eget kryptoprojekt kan operatörer nu erbjuda användare XTZ, UNI, TRX, ADA, DOT, DOGE, LTC, USDC och DAI.

För börsoperatörer och handlare kommer det att finnas nya omsättbara marknader ETH / BTC, XTZ / USDT, UNI-USDT, TRX / USDT, ADA / USDT DOT / USDT, DOGE / USDT och LTC / USDT.

MER LOCALISERAD

Denna uppgradering erbjuder fler språk med tillägg av arabiska och portugisiska. Användare kan välja dessa språk på deras inställningssida. Operatörer kan också enkelt byta standardspråk för sitt utbyte inom strängar och språkredigerare.

FÄLLFIX OCH ALLMÄN STABILITETSFÖRBÄTTRINGAR.

Satsen har fixat olika buggar och förbättrat stabiliteten så att operatörer inte behöver oroa sig för alla de tekniska blockchain-grejerna. Version 2.1 ger snabbare körningshastigheter, färre fel och mer effektivitet. Alla förbättringar bakom kulisserna gör att kryptobyggare kan fokusera på affärer.

I RÖRELINNEN

Begärda funktioner kommer snart att innehålla ett SEO-verktyg som gör det möjligt för operatörer att lägga till nyckelord för att hjälpa deras utbyteswebbplats att hitta och rankas högt på sökmotorer. Under tiden använder du den nya HTML-konsolen för att injicera SEO.

Slutligen kommer nya verktyg att finnas tillgängliga för att diagnostisera problem med ett utbyte, detta kan hjälpa mycket med de svårigheter som nya operatörer upplever när de försöker ansluta domäner och andra problem. Detta fungerar på samma sätt som andra felsökningsverktyg, vilket effektivt ger förslag som hjälper dig att få kryptoutbytet live.


Vill du starta ditt eget kryptoutbyte idag? Börja gratis här eller få ett gratis utbyteskonsult genom att kontakta sales@bitholla.com.Source link

Related posts

Token-baserade varor DEX Mettalex lanseras på Binance Smart Chain och Ethereum »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Cardstack introducerar kryptobetalnings- och belöningsnätverk för skapare »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Michael Walker om BlackBull Markets tillväxt, sårbarheter i branschen

Bitcoinguide