Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitgesell, det nya digitala guldets första halvering har just hänt


Bitgesell, den evolutionära efterträdaren till Bitcoin, har nyligen avslutat sin halveringshändelse, idag 28 mars 2021. Utlöst av blockchain-träffande block 52500, den första årliga halveringshändelsen på Bitgesells ekosystem har minskat blockbelöningen från tidigare 200 BGL till 100 BGL när blockchain rör sig allt närmare mot att bli en idealisk värdebutik i kryptovärlden.

Halveringshändelsen Bitgesell markerar ett viktigt steg mot att uppnå en effektiv deflationsekonomisk modell jämfört med sin moder – Bitcoin. Bitgesell-projektet skapades av Emma Wu 2020 och tar de bästa delarna av Bitcoin och gifter sig med det med nya funktioner som sätter det år före flaggskeppskryptovalutan.

Vad gör Bitgesell till det nya digitala guldet?

Bitcoin och Bitgesells likheter är begränsade till POW-konsensusalgoritmen och den delade maximala token-tillgången på 21 miljoner. Utöver det är Bitgesell ett helt annat odjur med funktioner som syftar till att förbättra användbarhet, miljövänlighet och öka värdet av BGL exponentiellt.

BGL-ekosystemet har justerat den inbyggda tillgångsmodellen för Bitcoin för att påskynda framstegen med en faktor 4. Projektet startade med en utsläppsgrad som var fyra gånger högre än Bitcoin, dvs. 200 BGL per block, och belöningshalvering på årsbasis jämfört med 4 års intervall med Bitcoin. Med denna takt kommer den sista BGL att brytas 2054 mot 2140 för BTC. För att inte nämna, det är mycket lättare att bryta BGL än BTC eftersom det använder en energieffektiv avancerad SHA-3-baserad Keccak-hashalgoritm med 0,4 MB blockstorlek istället för SHA-2-standarder.

Dessutom kommer Bitgesells ekosystem med SegWit-implementering direkt ur lådan, tillsammans med en token burn-mekanism som permanent tar bort 90% av transaktionsavgifterna från cirkulation. Som ett resultat kommer utbudet av BGL att fortsätta att bli knappare varje dag, vilket innebär en ökad efterfrågan och en högre värdering av token.

Tack vare deflationsmodellen tar Bitgesell ett skott på Mars!

Den inneboende tillgångsmodellen som implementeras av Bitgesell gör den till en mycket deflaterad vanlig kryptovaluta. Att arbeta till dess fördel är det begränsade utbudet, den årliga halveringen och brännprocessen. Som ett resultat kommer det totala utbudet av BGL successivt att minska till mindre än 21 miljoner.

Bitgesells deflationsmodell korrelerar direkt med deltagande, eftersom varje ökning av BGL-antagande eller transaktioner kommer att bidra till brist, vilket gör det till en idealisk tillgång för långsiktiga ledare. Om BTC: s resultat under åren är någon indikation kommer BGL att överträffa det många gånger i framtiden.

När det gäller deflaterade tillgångar indikerar kryptomarknadsdynamik att halvering och symbolbrännhändelser påverkar tokenvärdet positivt. Prisrörelsen för BTC-posthalvering, BNB och senare CRO efter händelser av token-bränning, bevisar poängen. Notering på större börser och handelsplattformar kommer också att spela en avgörande roll för att driva BGL-priser. För närvarande kan användare handla BGL på DigiFinex, på HotBit och på Crex24.

Födelse av en idé: Silvio Gesells ekonomiska teori uppfyller Satoshi Nakamotos digitala guld

Skaparen av Bitgesell, Emma Wu, hämtar inspiration från den tyska teoretiska ekonomen och entreprenören Johann Silvio Gesell som förespråkade idén om “Freigeld.” Gesell trodde att svaret på globala ekonomiska problem var att använda pengar som ett instrument för utbyte och inte en rikedom. Om pengar skulle komma med ett utgångsdatum skulle människor inte hamstra; istället kommer den att användas genom att spendera eller låna ut den till andra utan extra kostnad. Wu har kombinerat Freigeld-konceptet med digitalt guld och stöttat det med en mycket deflationsmekanism för att skapa ett verkligt värde i kryptorummet.

Läs mer om Bitgesell på – https://bitgesell.ca/Source link

Related posts

Kryptomarknaden är nu värt mer än 1 biljon dollar för första gången när Bitcoin träffar rekord över 38 000 dollar

Bitcoinguide

Första tegel- och murbruk NFT-konstutställningen debuterar i Peking – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför Bitcoin som bryter motståndet kan utlösa en betydande ökning

Bitcoinguide