Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Bitfinex lägger till Tezos (XTZ) som säkerhet på låneportalen »CryptoNinjas


Bitfinex, den populära kryptovalutahandelsplattformen, meddelade idag att den har lagt till Tezos (XTZ) som säkerhet på Bitfinex Borrow, en peer-to-peer (P2P) digital token-låneportal.

Användare kommer att kunna få lån på upp till 70% av värdet av sina XTZ-innehav i US-dollar (USD). Vid dagen för detta tillkännagivande var låneräntan för XTZ 1,288% årlig procentsats (APR).

Bitfinex Låna

Låntagare kan välja XTZ från listan över valutor som de vill använda som säkerhet, som visas på Bitfinex Lånsida innan de sätter in tillräcklig säkerhet i sin marginalplånbok.

Användare kan välja mellan en rörlig ränta baserat på Flash Return Rate (FRR) eller ett lån med fast ränta. De årliga och dagliga räntorna, liksom de totala utlånings- och återbetalningsbeloppen, beräknas utifrån det belopp som används som säkerhet, lånebeloppet, låneperioden och föredragen ränta.

Låntagare kan välja hur länge ett lån ska återbetalas, med lån med fast ränta som ger en löptid på högst 120 dagar. När ett utestående lån med fast ränta löper ut efter 120 dagar omvandlas det automatiskt till ett lån med rörlig ränta.

Lånet krediteras en låntagares marginalplånbok. Låntagare kan göra delvisa eller fullständiga återbetalningar av både lånets ränta och ränta genom att flytta tillbaka medel till sin marginalplånbok och därmed sänka deras dagliga ränta. Låntagare måste hantera sin egen risk för att XTZ fluktuerar.Source link

Related posts

YOONIT: En central lösning för valutamäklare (del 2) – förklarade moduler

Bitcoinguide

iGaming-plattformen Royale integrerar API3 för att verifiera krypto-till-fiat-prisutbyte »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Blockstream utfärdar Bitcoin mining security token (BMN) på STOKR »CryptoNinjas

Bitcoinguide