Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitfarms samarbetar med gjuteri, går med i US Mining Pool, Fleet expanderar med 2465 Bitcoin Miners – Mining Bitcoin News


Den 23 april avslöjade den börsnoterade gruvdriften Bitfarms ett partnerskap med Digital Currency Group (DCG) dotterbolag Foundry Digital LLC. Bitfarms kommer att gå med i Foundry’s American mining pool och de två bitcoin-gruvföretagen har avslöjat det gemensamma köpet av 2465 Whatsminer M30S ASIC gruvmaskiner.

Bitfarms samarbetar med gjuteriets amerikanska verksamhet

I slutet av mars förklarade gruvföretaget Hut 8 att bitcoinbrytningsverksamheten gick med i Foundry’s US mining pool. Vid den tiden förklarade Hut 8: s VD Jaime Leverton att “det är viktigt att ha en formidabel gruvpool baserad och drivs helt i Nordamerika.”

Nu har en annan gruvdrift meddelat ett partnerskap med det DCG-ägda gjuteriet som Bitfarms (TSXV: BITF) förklarade på fredagen att de gick med i företagets amerikanska verksamhet. De två företagen avslöjade det gemensamma köpet av 2465 maskiner och 1465 installerades tidigare i Bitfarms Sherbrooke-anläggning för värdändamål.

Företaget avslutade värdavtalet och ”returnerade 100%”, medan gruvutrustningarna tillförde 133 petahash per sekund till företagets operativa kapacitet. Bitfarms tillkännagivande konstaterar att det finns en brist på halvledare världen över och att ASIC-gruvutrustningsköp behöver 50% till 100% deposition.

Lägga till 90 Petahash: Bitfarms planerar att finansiera ytterligare 1 000 Bitcoin Mining Rigs

Gjuteriets ansträngningar syftar till att göra saker bekvämare för amerikanska bitcoingruvarbetare. DCG-dotterbolaget hävdar att det har “hjälpt till att skaffa nästan hälften av de Bitcoin-gruvmaskiner som installerats i Nordamerika 2020.”

Med den senaste upphandlingen av gruvriggar tror Bitfarms att det kan återfå sin insättning på mindre än en månad och därifrån göra vinst några år senare. Företaget planerar att få finansiering för att köpa ytterligare en sats på 1000 Whatsminer M30S bitcoin gruvarbetare.

Ytterligare 1 000 Microbt Whatsminers kommer att ge cirka 90 PH / s till företagets gruvdrift.

Mike Colyer, VD för Foundry säger att DCG-företaget var tänkt att hjälpa till med denna teknik. Gjuteri tillhandahåller “utrustningsfinansiering och en gruvpool som har utformats för att hjälpa börsnoterade företag som Bitfarms att skala sin verksamhet lokalt och på ett helt kompatibelt sätt”, sa Colyer under partnerskapsmeddelandet.

Vad tycker du om Bitfarms and Foundrys partnerskap och förvärvet av 2465 ASIC-gruvmaskiner? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin (BTC), Bitcoin mining, Bitfarm, BTC Mining, DCG, Digital Currency Group, Foundry, Hut 8, Jaime Leverton, Mike Colyer, Petahash, Sherbrooke-anläggning, US Mining Pool, US-verksamhet

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Microbt, Whatsminer,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller rekommendation av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Valkyrie hoppas kunna lansera ‘Innovativ balansräkning ETF’ med stöd av företag som är exponerade för Bitcoin – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Beeple ansluter sig till NFT Allstar-artister för att bekämpa klimatförändringar med välgörenhetsinsamling – Bitcoin News

Bitcoinguide

Kryptovalutor här för att stanna som allvarlig tillgångsklass, Bitcoin gör framsteg för att ersätta dollar – Bitcoin News

Bitcoinguide