Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Bitcoins smarta kontraktsplattform RSK ser TVL på 1 445 000 BTC drivna av lanseringen av Sovryn DeFi-appen »CryptoNinjas


RSK Network, en smart kontraktsplattform säkerställd av Bitcoin, meddelade idag att den har överträffat Lighting Network (LN) totala värde låst (TVL) i Bitcoin (BTC) och ligger nu på 1445 BTC låst.

Denna prestation är nyckeln för RIF-ekonomin (RSK Infrastructure Framework) eftersom RSK och Bitcoin är grunden. RIF: s svit med öppna och decentraliserade infrastrukturprotokoll möjliggör snabbare, enklare och skalbar utveckling av distribuerade applikationer i en enhetlig miljö. Ökningen av BTC låst på RSK banar väg för att påskynda RIF-ekonomins tillväxt.

Sovryn driver DeFi-antagande på RSK

En av de viktigaste faktorerna som driver ökningen av användarnas intresse och TVL på RSK är den framgångsrika lanseringen av Sovryn, Anthony “Pomp” Pompliano-stödda Bitcoin-baserade decentraliserade handels- och utlåningsplattform. Sovryn (SOV) började den 13 april, samma dag som Sovryn tillkännagav en investering på 9 miljoner dollar.

Byggt på RSK, tillhandahåller Sovryn inhemsk / icke-depåhandel och utlåning av BTC

Användare kan handla långt eller kort med upp till 5x hävstångseffekt, det gör det möjligt för innehavare av BTC, USDT och Dollar on Chain (DOC) stablecoin att tjäna ränta genom att låna ut sina tillgångar. De kan också dra nytta av lågkostnadsbyten med låg glidning mellan BTC, USDT och DOC med Sovryn DEX med automatiserade marknadsförare.

”Lanseringen av Sovryn, som tillhandahåller inhemsk handel och utlåning av BTC, utgör ett stort steg framåt för DeFi-projekt byggda på Bitcoin blockchain. Det har drivit fantastisk tillväxt på RSK blockchain. Vi är mycket glada över framtiden för plattformen som har visat sig uppfylla ett behov i Defi-rymden. Bitcoin är tyngdpunkten för hela kryptoekonomin. Layer-2-innovationer kommer bara att öka räckvidden. När människor tänker på Bitcoin-lager-2 tänker de flesta på Lightning Network. Sidkedjor är ett kraftfullt komplement till Lightning och får anmärkningsvärd användargrepp. ”
– Sovryn grundare, Edan Yago

Funktioner i Sovryn

Sovryn är ett Bitcoin-operativt finansiellt operativsystem som gör det möjligt för människor att använda sin Bitcoin i decentraliserade applikationer; utan att behöva skilja sig från det, utan att behöva röra en central enhet och utan att ge upp ekonomisk integritet och suveränitet. Sovryn-protokollet tillhandahåller en infrastruktur som använder lager-2-teknik för DeFi med reservtillgången som Bitcoin. Vidare ger Bitcoin-stödda stablecoins och sidokedjeteknik låga avgifter och säker skalbarhetSource link

Related posts

Decentraliserad molnlagringsaggregat ColdStack får investeringar från Digital Finance Group »CryptoNinjas

Bitcoinguide

SecondState lanserar Ethereum-kompatibel ParaTime på Oasis blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Slutet på Crypto i Indien? Föreslagen kryptoförbud har stora konsekvenser

Bitcoinguide