Bitcoin Guide
Image default
Köpa Bitcoins

Bitcoins prisvolatilitet kan hämma dess framsteg över $ 50 000, säger JPMorgan


Bitcoins prisvolatilitet måste avta för att kryptovalutan ska fortsätta sin fantastiska rally, enligt analytiker vid investeringsbankjätten JPMorgan.

I en anteckning på tisdag rapporterad av Reuters, uppmärksammade analytikerna bitcoins höga volatilitet i förhållande till guld, den klassiska inflationssäkringen, som ett hinder för betydande vinster utöver nuvarande nivåer runt $ 51.000.

“Bitcoins tre månaders realiserade volatilitet, eller faktiska prisrörelser, är 87% mot 16% för guld – en tillgång, förespråkare säger att det kan hota”, sa investeringsbanken.

Medan bitcoin i allt högre grad beskrivs som ”digitalt guld”, tror skeptiker att kryptovalutan är för flyktig för att hitta bred acceptans i institutionella portföljer. Ändå har flera börsnoterade företag som Tesla och MicroStrategy diversifierat kontantinnehav i bitcoin de senaste månaderna.

Bitcoin nådde en ny livstidshöjd på 51735 dollar tidigt på onsdagen och tog den årliga vinsten till över 75%, enligt CoinDesk 20-data.Source link

Related posts

Bitcoin toppar 16% för att rekordhögt efter att Tesla säger att det investerade 1,5 miljarder dollar i kryptovalutan och kommer att börja acceptera det som betalning

Bitcoinguide

Kia Motors America offer för Ransomware-attack som kräver $ 20 miljoner i Bitcoin, rapporterar anspråk

Bitcoinguide

Kakao ska spela in privata värdepapper på sin egen blockchain

Bitcoinguide