Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitcoin Vault har officiellt anslutit sig till BTC.com


Den 31 mars meddelade BTC.com genom sin officiella Twitter-profil att det har börjat bryta Bitcoin Vault (BTCV) internt, i ett första steg mot att lansera en offentlig pool på sin webbplats vid ett framtida datum.

BTC.com är värd för några av de mest populära och betrodda gruvpoolerna i kryptoindustrin. De driver pooler för alla större bevis på arbetsbaserade kryptovalutor, inklusive Bitcoin, Ethereum och Bitcoin Cash. Aktuell pooldistributionsstatistik visar att över 10 procent av Bitcoins totala nätverkshashastighet kanaliseras via BTC.com-pooler.

Bitcoin Vault lanserades 2019 och är ett kryptovalutaprojekt som fokuserar på att ge sina användare en högre säkerhetsstandard. BTCV: s unika 3-nyckelsäkerhetslösning gör att transaktioner kan återföras inom de första 24 timmarna efter att de har skickats till nätverket.

BTCV breddar horisonter

Partnerskapet mellan Bitcoin Vault och BTC.com har pågått i över sex månader. Enligt BTCV: s Chief Communications Officer, Radek Popiel, representerar tillkännagivandet ett viktigt steg för att öppna BTCV för en bredare gruvgrupp. “Detta är ett spännande ögonblick för Bitcoin Vault eftersom vi är övertygade om att projektet är redo att exponeras för en så stor publik”, han säger.

Popiel förklarar att BTCV för närvarande håller på med en “kontrollerad decentralisering” efter en intensiv period med fokus på produktutveckling och säkerhetsförbättringar. “Det här är en gradvis process som tar lite tid men att gå med på BTC.com är ett viktigt första steg mot våra mål”, tillägger han.

Centralisera för att decentralisera

Som en del av deras “kontrollerade decentraliseringsplan” kommer partnerskapet med BTC.com som en betydande milstolpe i Bitcoin Vault tillväxt, eftersom projektet försöker återgå till sina ursprungliga mål.

Vid lanseringen i slutet av 2019 var BTCV-blockkedjan helt decentraliserad. Vem som helst kan gå med i nätverket och börja bryta. Men i början av 2020 blev kedjan målet för flera 51% attacker. Detta ledde till att teamet stängde av och centraliserade nätverket.

“Vi var tvungna att fatta ett beslut: att gå in i ett” hashkrig “och avvisa angriparna eller fokusera enbart på kodning för att leverera det vi lovade till tidiga adopterare. påminner Popiel.

Han klassificerar det strategiska beslutet som avgörande för projektets framtid. Det har gjort det möjligt för utvecklingsteamet att säkert leverera en fullt fungerande produkt enligt den utlovade färdplanen.

BTCVs mål är att helt decentralisera sitt nätverk igen i slutet av 2024. Teamet planerar att gradvis släppa hashkraft till olika externa partners för att minska risken för ytterligare nätverksattacker.

Vad är BTCV?

Bitcoin Vault är ett kryptovalutaprojekt byggt med användarsäkerhet som högsta prioritet. De har implementerat en 3-nyckelsäkerhetslösning på sin blockchain, vilket ger användarna ett 24-timmarsfönster för att avbryta transaktioner.

Säkerhetslösningen med tre nycklar är den första i sitt slag i kryptovärlden och ger ett svar på ett problem som många nybörjare möter. BTCV och dess 3-nyckelsäkerhetslösning kompletteras av deras nuvarande ekosystem av appar, till exempel Gold Wallet, hjälper människor att starta sitt äventyr i krypto med mer självförtroende.

Vad kommer framåt för projektet?

BTCV-teamet har varit energiskt när det gäller den ambitiösa färdplanen för att utveckla projektets ekosystem. Följande är några av de viktigaste funktionerna som BTCV planerar att implementera snart:

  • Kontrollerad decentralisering
  • Aktiverar Gold Wallet-aviseringar för 3-nyckeltransaktioner
  • “Enkla” och “Expert” -alternativ inom både mobil- och stationär plånbok
  • Interna utbytesfunktioner inom guldplånboken
  • Tredjeparts plånbok och huvudintegrationer
  • Wrapped BTCV – ERC-20-token introducerar BTCV till DeFi
  • Utveckling av BTCVs ekosystem av DApps
  • Ytterligare listor på populära börser

För att ta reda på mer om BTCVs 3-Key Security Solution, aktuella applikationer och framtida utveckling, besök https://bitcoinvault.global/.

Officiella BTCV sociala mediekonton:

Telegram: https://t.me/Bitcoin_Vault
Twitter: https://twitter.com/vaultbitcoin
Facebook: https://www.facebook.com/bitcoinvaultofficial
Instagram: https://www.instagram.com/bitcoinvaultofficial/
Youtube: https://www.youtube.com/c/BitcoinVault
Vimeo: https://vimeo.com/channels/1690884

Source link

Related posts

JP Morgan lanserar Crypto Investment Product Tracking Offentliga företagsaktier med Bitcoin-exponering – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Populär Bobblehead-tillverkare Funko tillkännager ny uppställning av NFT-produkter – Bitcoin News

Bitcoinguide

Studien finner att sydkoreaner åldras 20-39 år, investerar huvudsakligen upp till $ 100 i kryptovalutor – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide