Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitcoin-saldon på börser dränerar, ledande plattformar Se $ 10 miljarder i BTC dras tillbaka på fyra månader – Utbyten Bitcoin News


Bitcoin-priserna har återhämtat sig de senaste två dagarna då priset per mynt berörde en höjdpunkt i mars 2021 till 54 822 $ på tisdag morgon (ET). Tillbaka i december 2020 noterades att bitcoin på börser sjönk till ett treårigt lågt och i år fortsätter bitcoinbörsbalansen att sjunka. Hela 189 000 bitcoin drogs tillbaka från de fem ledande kryptovalutabörserna sedan oktober 2020.

Bitcoin Exchange-saldon sjunker på en myriad av populära Crypto-handelsplattformar

Priset på bitcoin (BTC) går bra den här veckan och i skrivande stund byter den ledande kryptotillgången för närvarande händer för 53 820 dollar per mynt. Förra veckan var priset mycket lägre och nådde ett lågt värde på 43 171 dollar per enhet på Bitstamp den 28 februari. Under tiden visar onchain-data att bitcoin-utbytesbalanser som hålls på populära handelsplattformar fortsätter att tömmas.

Den 7 mars, den andra ekonomin, William Clemente III twittrade om bitcoin-saldon på börser som tog ett nytt dyk. Clemente delade ett diagram från onchain-kryptoanalyswebportalen Glassnode.

Onchain analysaggregat Glassnode statistik visar att populära handelsbörser som Coinbase, Binance, Huobi och många andra plattformar förlorade 20% av bitcoin-saldon under de senaste 12 månaderna. Som vanligt tror bitcoinare att uppgifterna antyder att investerare ackumuleras snarare än att sälja bitcoin på börser. News.Bitcoin.com noterade till exempel att valutasaldo sjönk i december 2020 och tappade också i oktober 2020. Den 16 oktober 2020 rapporterade vår nyhetsdesk att kunder hade dragit tillbaka 187 000 BTC sedan juni 2020.

Under de senaste fyra månaderna har de fem bästa Crypto-utbytena med Bitcoin-saldo 189 000 BTC dras tillbaka av kunder

För 144 dagar sedan i mitten av oktober var Coinbase den ledande börsen med mest bitcoin under huven, och är fortfarande ledaren till denna dag. Vid den tiden höll Coinbase emellertid 908k BTC och idag visar statistik att Coinbase bara innehar 870k BTC. Det är 34 000 BTC som har lämnat San Francisco-börsen under de senaste 21 veckorna. Detta var också efter att utbytet såg 36 000 BTC i uttag lämnade Coinbase sedan juni 2020.

Vid den tiden var Huobi Global den näst största innehavaren när det gäller kryptobörsbalanser. Men idag har Huobi skjutits ner till tredje position och ersatts av Binance. Huobi hade 345 000 i BTC, men cirka 93 000 bitcoin lämnade börsen sedan dess. De fem bästa plattformarna för kryptovalutahandel, i termer av transparent bitcoinbalansrankning, visas på skärmdumpen nedan. Exchange Balance Rank-data härrör från Bituniverses börsstatistik.

Bitcoin-saldon på börser dränerar, ledande plattformar Se 10 miljarder dollar i BTC dras tillbaka på 4 månader

Binance är nu den näst största innehavaren när det gäller kryptoutbytesbalanser för BTC, enligt en kombination av Bituniverse-, Peckshield-, Chain.info- och Etherscan-statistik. Börsen har för närvarande en leverans på 215 000 BTC vid tidpunkten för publiceringen, men för fyra månader sedan innehade Binance 266 000 BTC eftersom det förlorade 51.000 BTC till kunduttag.

Då var San Francisco-börsen Kraken den sjunde största innehavaren av bitcoinutbytesbalansen och idag har Kraken erövrat den fjärde positionen. Idag har Kraken 137 000+ bitcoin i reserver, men för fyra månader sedan var det sammanlagda antalet 132 000 BTC. Det betyder att Kraken har fått en viss ledning i bitcoin-utbytesbalansen sedan oktober förra året.

Den femte positionerade topp BTC-innehavsbörsen är Okex och handelsplattformen höll också den femte platsen tillbaka i oktober 2020. Fortfarande hade Okex då 198 000 BTC i reserver och innehar nu 187 000 BTC. Detta innebär att 11 000 BTC har dragits ut från Okex sedan 16 oktober 2020. Bitmex såg att 3000 BTC drogs tillbaka sedan vår senaste studie om de betydande uttag av utbyten som ägde rum under det senaste året.

Kombinationen av BTC-utbytesbalansdata indikerar att de fem bästa ledande börserna sedan mitten av oktober förlorade 189 000 BTC eller mer än 10 miljarder dollar med dagens bitcoin (BTC) växelkurser. Statistiken kan ses med utnyttjande av Glassnodes BTC-utbytesbalansdata och genom att titta på individuella utbyten med Bituniverses Exchange Balance Rank.

Miljarder dollar i bitcoin som lämnar centraliserade utbyten av kryptovalutor föreslår att människor vill hålla sina mynt säkra på ett icke-vårdnadsfullt sätt och för många observatörer, det betyder också att de inte vill sälja dessa mynt på kort sikt.

Vad tycker du om de utarmade bitcoin-utbyten och de fem bästa börserna förlorar 189.000 bitcoin till kunduttag? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Balansrankar, Binance, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin-uttag, bitcoin återkallat, BitMex, bitmex-fängelse, Bituniverse, Bituniverse-reserver, BTC-pris, Coinbase, kryptobörser, Exchange-saldon, Glassnode-data, Huobi, Kraken, Handelsplattformar, William Clemente III

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Tesla börjar acceptera Bitcoin – Elon Musk säger att BTC-betalningar inte kommer att konverteras till Fiat-valuta – Aktuella Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Skrill fortsätter sin amerikanska kryptomarknadsexpansion genom att samarbeta med Coinbase – Bitcoin News

Bitcoinguide

FXTB är den främsta plattformen för Bitcoin CFD-handel – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide