Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitcoin-prissättningar är nya all-time high, analytiker säger “Fertila grunder för BTC att ta ett nytt ben upp” – Marknader och priser Bitcoin News


Priset på bitcoin har korsat en ny all-time high (ATH) på tisdag, eftersom den ledande kryptotillgången har hoppat till 63 275 dollar per enhet under tidig morgonhandel (EST). Vid tidpunkten för publiceringen värderas hela marknadsekonomin med över 9 203 kryptor till 2,153 miljarder dollar med 164 miljarder dollar i global handelsvolym.

Bitcoin-pris berör nya toppar

Bitcoin (BTC) har äntligen korsat det psykologiska motståndet vid 60 000 dollar och till och med borstat sig förbi det sista all-time-priset. Vid 5 am (EST) hoppade bitcoins pris till en ny ATH och nådde 63 275 $ per BTC. I skrivande stund ligger BTC strax under $ 63 000 handtag och har en marknadsvärdering på cirka $ 1,177 biljoner idag. Det är ungefär 54% av hela $ 2.153 biljoner kryptomarknadsekonomi, medan ethereum (ETH) fångar 11,9% på tisdag.

Bitcoin-priskranar Nya All-Time High, analytiker säger 'Fertila grunder för BTC att ta ett nytt ben upp'
Topp fem kryptomarknader den 13 april 2021.

Ethereum byter mot 2225 dollar per ETH och har en marknadsvärdering på cirka 256 miljarder dollar. Föregångaren idag är XRP som har fått hela 23% under den sista dagen och 66% under de senaste sju dagarna.

Bitcoin-priskranar Nya All-Time High, analytiker säger 'Fertila grunder för BTC att ta ett nytt ben upp'
Bitstamp BTC / USD marknadsför den 13 april 2021.

XRP byter för 1,70 dollar per mynt och ligger strax under BNB-marknaderna. BNB byter händer för 573 dollar per enhet och har en marknadsvärdering på cirka 85 miljarder dollar. BNB fångar över 4% av hela börsvärdet medan XRP har cirka 2,98% idag.

Bitcoin-priskranar Nya All-Time High, analytiker säger 'Fertila grunder för BTC att ta ett nytt ben upp'
Deribit ETH / USD marknadsför den 13 april 2021.

I den sjätte positionen ligger cardano (ADA) som handlas för 1,37 dollar per enhet och den sjunde positionen som innehas av polkadot (DOT) byter mot 41 dollar. Uniswap (UNI) har nu intagit den åttonde positionen och handlas för 34,79 dollar per mynt. Litecoin (LTC) och bitcoin cash (BCH) innehar nionde respektive tionde position. LTC i nionde positionen byter mot $ 268 medan BCH handlar för $ 721 per enhet.

Delta Exchange-vd: ‘Totalt sentiment är fortfarande starkt’

Naturligtvis är ett stort antal kryptoentusiaster mycket positiva till priserna. VD för Delta Exchange, Pankaj Balani, är en av dessa människor. I en anteckning till Bitcoin.com News sa Balani att “Bitcoin har konsoliderats under den senaste månaden, medan altcoins har nått nya årliga toppar. Detta är en sund konsolidering för Bitcoin med tanke på att vi redan har nått nästan 100% YTD-avkastning på BTC och marknaden behövde ta en paus. Intresset för Alts antyder dock att det totala sentimentet fortfarande är starkt, tillade Delta Exchange VD.

Balani fortsatte:

Dessa är bördiga skäl för Bitcoin att ta ett nytt ben. Vi har lite motstånd runt $ 60.000, men ett framgångsrikt utbrott här kan innebära att Bitcoin pressar till $ 65K och vill utmana $ 70- $ 75K-nivåerna. Å andra sidan ser näringsidkare mycket på $ 50 000 som en avgörande nivå eftersom det fungerade som starkt stöd under mars Futures utgång.

Bitfinex CTO: “Momentum kan fortsätta”

CTO för Bitfinex, Paolo Ardoino, delar Balanis optimism och berättade för Bitcoin.com News att även om vi har sett lite turbulens och retracement BTC fortfarande avancerade. ”Det digitala symbolutrymmet fortsätter att se enorm tillväxt och tekniska framsteg mot bakgrund av ökande institutionell adoption och Wall Street omfamning av blockchain-baserade företag. Som ett resultat av den växande efterfrågan i [decentralized finance (defi)], andra tokens än bitcoin utvidgar sin räckvidd, med utvalda tokens som framträdande på grund av deras effektivitet och användbarhet, säger Ardoino.

Ardoino tillade vidare:

Bitcoin har stigit till en ny heltidshöjd i ett rally som fortsätter att delvis drivas av institutionella köpare av det nya digitala guldet. Denna fart kan fortsätta när allt fler fonder och företag lägger till bitcoin i sina investeringsportföljer. En pågående pandemi kan också främja en berättelse om en säker tillflyktsort för bitcoin, särskilt på tillväxtmarknader där bitcoin får fart.

Medan BTC handlar i nya höjder är många nyfikna på vart den ledande kryptotillgången är på väg. Alex Kuptsikevich, Fxpro senior finansanalytiker säger att den senaste kryptovinter såg infrastruktur byggd och att den har gett resultat.

“Vid denna tidpunkt bevittnar vi de stora aktörerna på den traditionella marknaden med en varmare attityd gentemot de stora kryptovalutorna”, berättade Kuptsikevich för Bitcoin.com News. “Resultatet kommer att bli mer och mer integration av tillgången på den traditionella marknaden, men det finns fortfarande en mycket oroande fråga om den amerikanska tillsynsmyndighetens attityd om vad som händer.”

Vad tycker du om bitcoin som rör en ny heltidshöjdpunkt på tisdag? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

63275 USD per BTC, All time high, ATH, BCH, Bitcoin, Bitcoin (BTC), bitcoin cash, BitFinex, BTC, cardano (ADA), Crypto markets, Delta Exchange, Ethereum, Ethereum (ETH), LTC, marknader och priser, Pankaj Balani, Paolo Ardoino, polkadot (DOT), Pris högt

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Amber Group anställer en ny blockchain-säkerhetsspecialist när den fortsätter att skala nya höjder

Bitcoinguide

Bitcoin spränger tidigare $ 50.000 som MicroStrategy planerar $ 600M kapitalinjektion

Bitcoinguide

Vitrysslands president uppmanar att öka regleringen för kryptovalutor med hänvisning till “Kinas erfarenhet” – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide