Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitcoin-pris för att nå 70 000 dollar i april-slutet? Denna analytiker tycker så


Bitcoin förbereder sig för en supersonisk tjurkörning mot $ 70 000 i april.

Så tror Nick Spanos, grundare av Zap.org – en decentraliserad start av orakeldataflöde. I en e-postintervju sa marknadsanalytikern att han ser bitcoinpriset högre på grund av två mycket stödjande utvecklingar på kryptovalutamarknaden.

För det första noterade Spanos att den mycket publicerade direkta noteringen av Coinbase Global Inc.-aktier på Nasdaq-aktiemarknaden skulle driva bitcoin-priserna uppåt. Coinbase-aktien (Ticker: COIN) skulle fungera som en port för mer konservativa investerare att omfamna kryptovalutan och andra digitala tillgångar.

“Den kommande offentliga debuten av Coinbase är särskilt spännande för vanliga marknadsinvesterare,” sa Spanos till NewsBTC. “De kommer att ha en mer direkt möjlighet att köpa aktier i ett företag som spelar en central roll i Bitcoin och kryptorum.”

ETF-ETF

Slutligen noterade analytikern en ny ökning i antalet företag som söker ett bitcoin-aktiverat börshandlat fondgodkännande från US Securities and Exchange Commission. Byrån har hittills förnekat alla krypto-ETF-förslag som kom till sitt bord, med hänvisning till oro relaterade till osäkerhet i regleringen och prismanipulation.

Ändå tror många att USA kan se sin första Bitcoin ETF, särskilt efter Gary Genslers nominering till SEC: s ordförande. Herr Gensler undervisade kurser om kryptovalutor och verkar vara mjukare inom sektorn i stort än sin föregångare Jay Clayton. Mr. Clayton är ökänd för att ha dragit många inledande mynterbjudandeprojekt under SEC: s kontroversiella värdepapperslag, inklusive Ripple Labs XRP-token.

Matt Hougan, investeringschef för Bitwise Asset Management, som har försökt lansera en Bitcoin ETF, tror att den nya derivatklassen kan ge mycket mer kapital till kryptovalutamarknaden. Nordamerikas första Bitcoin ETF i Kanada har redan samlat in mer än 1 miljard dollar i tillgångar sedan lanseringen i februari.

Herr Spanos byggde sin hausseartade berättelse på en liknande berättelse och uppgav att det ökande antalet företag som söker en ETF skulle kunna Bitcoin till en ny höjd på $ 70.000 i slutet av april.

Bitcoin Teknisk Outlook

Tekniska indikatorer pekar också på ett ihållande rally mot $ 70 000 eller mer. En av dem är Ascending Triangle, ett hausseartat fortsättningsmönster som nu håller på att logga ett breakout-drag uppåt. Diagrammet nedan visar triangeln.

Bitcoin visar tecken på att bryta ur triangelmönstret.  Källa: BTCUSD på TradingView.com
Bitcoin visar tecken på att bryta ut ur triangelmönstret. Källa: BTCUSD på TradingView.com

Förväntningarna är höga om ett breakout-steg över triangelns övre trendlinje som åtminstone skulle skicka priset till $ 70.000. Dess övergripande uppåtriktade mål är fortfarande $ 80 000, vilket motsvarar det maximala avståndet mellan Triangels övre och nedre trendlinje.

Foto av Waldemar Brandt på UnsplashSource link

Related posts

Bitcoin Bulls studsar tillbaka, Dogecoin-nedgångar, XRP-hopp 18% – Marknadsuppdateringar Bitcoin News

Bitcoinguide

Anonym Dogecoin-innehavare donerar vinster till ett hundskydd i Florida – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Putin ber ryska justitieministeriet att bekämpa olagliga kryptoöverföringar över gränserna – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide