Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitcoin Price fångar en $ 64,895 hög, Pantera VD säger “BTC-rally exakt som tidigare halveringar” – Marknader och priser Bitcoin News


Marknaderna för kryptovaluta har ökat under det senaste dygnet, eftersom miljarder dollar har flödat in i kryptoekonomin. Bitcoins värde berörde ännu en gång en höjdpunkt (ATH) på onsdag morgon (EST) och nådde $ 64 895 per enhet. Den senaste prisökningen leder fram till den kommande Coinbase-börsnoteringen på Nasdaq.

Crypto-Economy överstiger 2,2 biljoner dollar i värde

Digitalvalutafans är ganska nöjda på onsdag morgon, eftersom en massa nya vinster har registrerats över hela kryptoekonomin. Hela kryptoekonomin värderas för närvarande till 2,2 biljoner dollar och är över 4% idag. Bitcoin (BTC) berörde högst 64 895 dollar per enhet och handlas för närvarande för 64 229 dollar. BTC har ökat med över 2,6% idag och upp 15,5% under de senaste sju dagarna. Trots den nya ATH är bitcoin (BTC) dominans bland de 9 215 kryptokurvorna som existerar bara 53% idag.

Bitcoin Price fångar en $ 64 895 hög, VD för Pantera säger
BTC / USD den 14 april 2021.

Ethereum (ETH) har fångat en del av den dominansen när kryptotillgångsetern byter mot 2380 dollar per enhet. Detta innebär att ETH nu har 12,3% av hela börsvärdet. ETH har ökat med 7% idag och med 21% för veckan. Bakom ETH finns binance-mynt (BNB), som handlas för $ 572 per mynt. BNB har hoppat 1,9% idag och hela 52% under den senaste veckan. XRP har lyckats driva tether (USDT) från den fjärde positionen eftersom den för närvarande handlar för $ 1,82 per enhet.

Bitcoin Price fångar en $ 64 895 hög, VD för Pantera säger
Priserna på Dogecoin (DOGE) har hoppats avsevärt under det senaste dygnet.

Cardano (ADA) handlar för $ 1,46 per mynt, polkadot (DOT) byter mot $ 42 och litecoin (LTC) svävar runt $ 272 per mynt. Uniswap (UNI) handlas för närvarande för $ 35 per enhet och är upp 1,3% idag. Den tionde största marknadspositionen innehas av dogecoin (DOGE) som handlas för 0,141 dollar och stiger med 86% på onsdagen. DOGE har varit föregångaren vad gäller 24-timmarsvinster bland de tio ledande kryptotillgångarna.

‘Bitcoin utvidgar sitt sortiment’

Strax före Coinbase direkta notering och eftersom BTC har berört en ny ATH, är ett stort antal investerare och kryptotjänster mycket positiva. ”Bitcoin har kontinuerligt flyttat ut ur sin nisch, det är ingen hemlighet,” förklarade Eric Demuth, medvD och grundare av Bitpanda till Bitcoin.com News. ”Oavsett om det är dess större täckning i vanliga medier eller antagandet av Bitcoin-handelsinfrastrukturer av stora banker som JPM eller Goldman Sachs. Det avgörande steget var förmodligen de första investeringarna från S&P 500-företag. ”

Demuth tillade vidare:

Idag utökar Bitcoin sitt utbud av privatkunder och blir allt viktigare som ett investeringsobjekt för företag och pensionsfonder. Det rekordstarka rally som sett de senaste veckorna var delvis driven av inträde av institutionella pengar på marknaden. Och ändå verkar det som om åsikter har blivit polariserade och lämnar endast två extrema positioner i ämnet: de som ser denna kryptovaluta som den heliga gralen och de som fortfarande hänvisar till den som ett rent spekulativt objekt och försöker devalvera Bitcoin med föråldrad och falsk myter.

Pantera Capital förutspådde Bitcoins nuvarande prisklass förra året

Dessutom är många andra ganska optimistiska om marknadsrörelserna och BTCs senaste ATH. Dan Morehead, VD för Pantera Capital, förklarade att hans företag förutspådde dessa priser.

Bitcoin Price fångar en $ 64 895 hög, VD för Pantera säger
Pantera Capitals förutsägelser förra året i bolagets investerarbrev från april 2020.

”Det här blir löjligt. För ett år sedan förutspådde vi att Bitcoin skulle slå $ 62 968 den här veckan. Det gjorde det bara. Detta Bitcoin-rally är precis som tidigare halvings. Sannolikt att nå 115 000 dollar i augusti, “tweetade Morehead. Företaget publicerade också företagets investerarbrev från april 2020 som visar företagets förutsägelse.

Vill du se alla kryptomarknadsåtgärder i realtid? Kolla in markets.Bitcoin.com idag!

Vad tycker du om att bitcoin tappar en helt ny heltidshöjd före Coinbase-noteringen? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

BCH, Bitcoin, Bitcoin-marknader, Bitpanda co-CEO, Coinbase IPO, Coinbase Listing, Crypto-marknader, Dan Morehead, Doge, dogecoin, Eric Demuth, ETH, Ethereum, Gains, Market Update, marknader och priser, Pantera Capital

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Pantera Capital, Bitcoinwisdom.io,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Polygons TVL exploderar, MATIC att köra varmare efter 120% rally

Bitcoinguide

Ethereum korrigerar vinster, här är vad som kan utlösa nytt rally

Bitcoinguide

Morgan Stanley Eyes Bitcoin Exchange Acquisition After Crypto Rallies 1500%

Bitcoinguide