Bitcoin News Roundup för 30 juni 2020 – CoinDesk


När Zimbabwe inleder sin femte period av hyperinflation i modern historia, är CoinDesk’s Markets Daily tillbaka med en annan bitcoin nyheter roundup.

Dagens berättelser:

Bitcoin överträffar fortfarande de bästa traditionella finansiella tillgångarna hittills under 2020 – även efter en torr prestation denna månad.

Vittnen kommer att diskutera stablecoins och tokenized dollars under tisdagens Senat Banking Committee utfrågning om digitalisering av pengar.

Avslöjande

Ledande inom blockchain-nyheter, CoinDesk är ett mediauttag som strävar efter högsta journalistiska standarder och följer en strikt uppsättning redaktionella policyer. CoinDesk är ett oberoende operativt dotterbolag till Digital Currency Group, som investerar i cryptocurrencies och blockchain-startups.

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

First Mover: Kyber Token: s åttfaldiga ökning avslöjar spel på framtida marknadsandelstillväxt – CoinDesk

På cryptocurrency-marknader är nyutvecklade ”decentraliserade utbyten” som Kyber pytla jämfört med mer etablerade och centraliserade arenor som Binance. Men i handlarnas ögon är det...

Federal Reserve: s minskande balansräkning är björnaktig för Bitcoin. Eller är det? – CoinDesk

Den amerikanska centralbankens balansräkning kontrakterar, men trots den allmänna åsikten är det inte nödvändigtvis dåliga nyheter för bitcoin. Centralbankens balansräkning minskade med 88 miljarder...

Crypto “Giveaway” -bedrägerier fortsätter att blomstra på YouTube – CoinDesk

Cryptocurrency-bedrägerier fortsätter att dyka upp på YouTube, och missbrukar innehåll från inflytelserika människor i rymden och stjäl från trolöshet.

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!