Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitcoin glider över 13%, veteranhandlaren Peter Brandt föreslår att BTC kommer att toppa till $ 200 000 men tips om möjliga djupa korrigeringar – marknader och priser Bitcoin News


Veteranhandlaren Peter Brandt har antydit i en tweet att bitcoin kommer att gå igenom djupa priskorrigeringar innan det når 200 000 dollar. Brandt pekar på tjurkörningen 2015-17 när bitcoin gick igenom liknande korrigeringar cirka nio gånger som det prejudikat som kryptotillgången kan följa.

Veteranhandlaren Peter Brandt föreslår att BTC kommer att nå en topp på $ 200 000 men antydningar om möjliga djupkorrigeringar längs vägen

Fler korrigeringar förväntas

Följaktligen är Brandt det frågar hans Twitter-anhängare för att förutsäga antalet liknande 30% -korrigeringar som de förväntar sig innan BTC slutligen når 200 000 $. Redan, som Brandt förklarar i tweeten, har kryptotillgången gått igenom en sådan korrigering sedan priskraschen i mars 2020.

Ändå har kryptotillgången, vars pris ökade med mer än 300% år 2020, ändå haft en uppåtgående trend. Den 21 februari satte kryptotillgången en ny heltidshöjd på $ 58 228, enligt Messari-data. Som en konsekvens förutspår nu vissa bitcoinare att ett pris på 100 000 $ kan uppnås 2021.

Under tiden på Twitter har reaktionen på Brandts BTC-prisförutsägelse, liksom hans förväntan på stora korrigeringar, varit blandade. Vissa användare tycks vara överens med Brandts förslag om att det kommer att bli många korrigeringar innan 200 000 $ -priset uppnås. Ändå tror andra att BTC till och med kommer att överstiga 200 000 dollar medan många tror att antalet korrigeringar kommer att bli färre den här gången.

Bitcoinare förväntar sig färre korrigeringar

Till exempel i sitt svar till Brandt, en användare som heter Tho sa:

Det gick inte att berätta, för slutet på denna tjurkörning är 298 000 dollar, inte 200 000 dollar och om du frågar hur många gånger är svaret 6 gånger. det betyder det 4 gånger till.

En annan användare, Mike Thomas säger att det kommer att finnas en betydande korrigering på cirka 100 000 dollar. Ändå, Thomas argumenterar: “Med den (ökade) mängden mynt som kommer offline, den ökade efterfrågan och utesluter ytterligare en svart svanhändelse, tror jag att 30% + korrigeringar hör till det förflutna.”

Veteranhandlaren Peter Brandt föreslår att BTC kommer att nå en topp på $ 200 000 men antydningar om möjliga djupkorrigeringar längs vägen

Samtidigt insisterar en annan användare som kallas Frank Squisher att “om hastigheten på denna paraboliska ökning ökar, kan nästa korrigering vara den sista … Om den saktar ner lite kanske vi kan hantera ytterligare en stor korrigering innan den sista körningen -upp.”

Ändå är inte alla användare övertygade om att kryptotillgången kommer att göra det till 200 000 dollar. En sådan användare, London hold, frågar: ”Frågan är att du tror att vi kommer att slå 200k?”

Under tiden sjönk priserna på bitcoin (BTC) den 22 februari betydligt till 47 500 $ -regionen efter att ha varit över $ 55 000-handtaget under en kort tidsperiod. BTC förlorade snabbt 13,63% i värde på måndagen, men har sedan återfått några av förlusterna.

Vill du följa alla kryptomarknadsåtgärder i realtid? Kolla in marknader.Bitcoin.com.

Håller du med om att BTC kommer att gå igenom många korrigeringar innan den når 200 000 dollar? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Fidelity säger att Bitcoin-antagandet kommer att fortsätta att påskynda – ‘Vi har nått en tipppunkt’ – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Världens rikaste årliga ranking listar nu 12 kryptomillionärer – Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Varför förutspår dessa analytiker ett Bitcoins pris till $ 80.000?

Bitcoinguide