Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitcoin, Ethereum Break Total Crypto Monthly Record


Bitcoin är tillbaka långt över $ 50.000 och Ethereum är nu över $ 3000 per token. De två bästa kryptotitanerna har varit i full tjurläge under större delen av ett år nu, och det har hjälpt att driva hela kryptomarknaden till oöverträffade höjder.

Nu på över 2 biljoner dollar och räknade, markerade denna senaste månadsstängning i det totala kryptomarknaden historiska sju på varandra följande gröna månatliga ljus i rad. Här är en närmare titt på vad den långa framgångssträngen kan betyda för marknaden de kommande dagarna.

Crypto når massacceptans, mer än $ 2 biljoner marknadsvärde

Sentiment förändras snabbt i spekulativa tillgångar som krypto. Det var bara för ungefär två år sedan som chefer kallade Ethereum för ett tvåsiffrigt “shitcoin”, och stora medier förklarade Bitcoin död ännu en gång (och igen).

Idag är historien väldigt annorlunda. Nästan varje kraftverk inom ekonomi tar nu en “om du inte kan slå dem, gå med dem” med krypto och erbjuder exponering för Bitcoin, Ethereum, Litecoin och andra på något sätt.

Relaterad läsning | Bitcoin Dominance dyker till det lägsta på flera år, Altcoin Season är äntligen här

Få tillgångar bortsett från Dogecoin och den sällsynta månskottet har gjort såväl som topptillgångar Bitcoin och Ethereum, som har dränkt det mesta av rampljuset denna cykel.

Deras stora storlek ensam är det som har pressat det totala kryptomarknaden till mer än 2 biljoner dollar och klättring. Och de har nu hjälpt den totala kryptomarknaden att stänga rekordstora sju månatliga ljus i rad – det mest någonsin.

bitcoin ethereum total krypto

A new record is set for longest string of green monthly candles | Source: CRYPTOCAP-TOTAL on TradingView.com

Massiva Bitcoin- och Ethereum-rally hjälper till att bryta historiskt månadsrekord

Skiktat bakom prisåtgärden för den totala kryptomarknaden kan effekterna av både Bitcoin och Ethereum ses. De två i kombination med andra altcoins som Cardano, Dogecoin och mer har gjort det nya rekordet med sju gröna månatliga ljus i rad möjligt.

Bitcoins enorma $ 1 biljon marknadsvärde ensam har varit den största bidragsgivaren totalt sett, medan Ethereum uppenbarligen har en del ikapp att göra även med en lång historia av överprestanda jämfört med BTC.

Relaterad läsning | “Exponentiell förfall” av dollarn för att dra nytta av krypto på lång sikt

Alla ögon har blivit riktade mot Ethereum för sent för att ta centrum och starta en aldrig tidigare skådad “alt säsong”. Förhållandet mellan BTC och ETH är inte i närheten av tidigare toppar från den senaste tjurmarknaden, även om båda sedan har överträffat USD-toppar sedan dess.

Vad allt tyder på är att altcoins kan ta ledningen med den totala andelen kryptomarknadsvärde de fångar jämfört med Bitcoin. Om det här är ett resultat av framtida överprestanda eller en korrigering i Bitcoin återstår att se.

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.comSource link

Related posts

UNI-mamma som Uniswap V3-meddelande lämnar tjurar som vill ha mer

Bitcoinguide

Vi borde alla förvänta oss återverkningar när musiken slutar på Dogecoin

Bitcoinguide

Blockchain-backed NFT Market Value ökade 299% 2020 – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide