Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitcoin Depot distribuerar över 350 bankomater i USA, globalt antal överstiger 19 000 – Nyheter Bitcoin News


ATM-operatör för Cryptocurrency Bitcoin Depot har lanserat 355 nya kassamaskiner över hela USA. Meddelandet kommer när antalet ATM-platser som stöder krypto-fiat-utbyte nu överstiger 19 000 globalt.

Amerikanska företaget Bitcoin Depot utökar ATM-täckningen i 40 stater

Bitcoin Depot, som driver ett växande nätverk av kryptomaskiner i USA, har bara lagt till 355 nya kiosker den senaste månaden. I mars tillkännagav det lanseringen av 115. Dess uttagsautomater tillåter registrerade användare med en plånbok att förvärva kryptovaluta. För belopp mindre än $ 250 räcker det att tillhandahålla ett telefonnummer för identitetsverifiering.

Det Atlanta-baserade företaget säger att det har installerat över 2500 krypto-bankomater över hela världen, varav de flesta finns i USA. Den senaste satsen på 355 maskiner har distribuerats i 40 amerikanska stater, varav 20 i sitt hemland Georgia, 40 i Florida , 32 över North Carolina, 24 i Texas och 23 nya kiosker över hela Kalifornien. De flesta platser är öppna dygnet runt.

Bitcoin Depot distribuerar över 350 bankomater i USA, det globala antalet överstiger 19 000
Källa: Bitcoin Depot

På bara sex månader har Bitcoin Depot fördubblat sitt fotavtryck och förväntar sig nu att tillväxten ska nå 200% i år, visar ett pressmeddelande. Dess kiosker stöder inköp och försäljning av tre olika kryptovalutor med fiat: BTC, LTC och ETH.

Bitcoin Depots VD och koncernchef Brandon Mintz anser att kryptovaluta ger nya möjligheter för människor som inte har tillgång till traditionella finansiella tjänster: ”Våra kiosker tillåter dem att i huvudsak självbanka genom den digitala plånboken på sin telefon genom att förvandla sina pengar till kryptovaluta som kan användas för att överföra pengar, betala räkningar eller investera. ”

19 000 bankomater runt om i världen erbjuder tillgång till kryptovalutor

Många andra företag arbetar i samma riktning globalt och BATM har ökat exponentiellt det senaste året. Enligt uppgifter som samlats av spårningswebbplatsen Coinatmradar finns det nu över 19 300 bankomater och talare som tillhandahåller krypto-fiat-växlingstjänster i 73 länder, nästan dubbelt så många som registrerade i september 2020.

Bitcoin Depot distribuerar över 350 bankomater i USA, det globala antalet överstiger 19 000
Källa: Coinatmradar

Tellermaskinerna installeras och drivs av nära 600 företag och tillverkas av minst 40 producenter. BTC, BCH, ETH och LTC är bland de mest stödda kryptovalutorna. Coinatmradars rapport om bitcoin-ATM-marknadsdynamik som publicerades i april avslöjar att installationshastigheten upprätthöll en stabil ökning, mellan 8% och 10%, under föregående månadsperiod.

Har du använt en bitcoin-bankomat för att köpa eller sälja kryptovaluta? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

ATM, bankomater, BATM, BCH, Bitcoin, Bitcoin ATM, Bitcoin Depot, BTC, CoinATMRadar, Crypto, Cryptocurrency, ETH, installationer, LTC, USA

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Riskkapitalfonden Yolo investerar i digitala marknadsföringsspecialister eCartic – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Köp Crypto med ett globalt pålitligt finansiellt varumärke

Bitcoinguide

Påstådd Bitcoin-dimmaoperatör arresterad för penningtvätt, administratör anklagad för att blanda 1,2 miljoner BTC – Bitcoin News

Bitcoinguide