Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitcoin demoniserar guld, säger Skybridge Capitals grundare


Anthony Scaramucci förutspådde att Bitcoins pris skulle absorbera en del av ökningen i dollarn. I en intervju för CNBC: s Squawk Box-program sa Skybridge Capital-grundaren att stimulanspaketet som administrationen godkänt kommer att vara bra för BTC-innehavare.

Varje gång vi gör detta är det väldigt, mycket bra för de människor som äger tillgångarna. Du får enorma mängder tillgångsinflation. Men lönerna kommer aldrig ikapp. Gapet blir större. Och då blir politiken argare.

Scaramucci ser BTC som en långsiktig säkring mot inflation. Säkerheten för blockchain, BTC: s utbud och efterfrågan, och det begränsade utbudet gör kryptovalutan till en attraktiv tillgång för institutioner som Morgan Stanley i “en värld som skriver ut pengar som denna”.

Skybridge Capital grundare sa att Bitcoin har överträffat guld efter att ha absorberat en procentandel av investerarens kapital. Därför har Bitcoin blivit en bättre tillgång att lagra värde än guld. Scaramucci hävdade:

Om du verkligen studerar det på många sätt är det bättre än guld. Det är lättare att lagra. Du kan flytta runt snabbare (…). Pengar är en teknik som gör att vi effektivt kan överföra varor och tjänster till varandra. Tekniken runt oss kommer sannolikt att förbättra pengarna. Bitcoin har gjort det.

Bitcoin BTC
Bitcoin som överträffar guld sedan 2012. Källa: BTCUSD / XAUUSD Tradingview.com

Bitcoin i en övergångsperiod

Som en värdebutik tror Scaramucci att Bitcoins pris kommer att förlora volatilitet när antagandet ökar. Med en annan förutsägelse förväntar han sig att Bitcoins nätverk kommer att gå från 125 miljoner användare idag till 1 miljard de närmaste fem åren.

Scaramucci startade en Bitcoin-fond i slutet av 2020 med en investering på 25 miljoner dollar. Hans satsning på kryptovalutan kommer på en “övergångsperiod”. Han jämför Amazons aktiekurs med BTC och hävdar att kryptovalutan går på en “mindre spekulativ” bana. Fondförvaltaren anser att alla ”försiktiga investerare bör äga några” BTC. Han lade till:

Amazon, 20 år senare, handlar med mer stabilitet. Det fick en mycket stor pop på grund av pandemin, men titta bara på dess långsiktiga diagram, och jag tror att det kommer att hända bitcoin. När den väl skalats helt, … kommer du att titta på den situationen och säga ‘OK, det är mycket mindre spekulativt’.

Så småningom förväntar sig fondförvaltaren att kryptovalutan är en helt mogen värdebutik. Genom att bli ett decentraliserat alternativ till US-dollar kommer dess adopterare att äga en okorrelerad tillgång med global politik. Skybridge Capitals grundare drog slutsatsen:

Bitcoin kom till 1 biljon dollar snabbare än alla dessa företag, främst för att det är decentraliserat, så nu tar du bort allt det C-suite-drama och all politik som är förknippad med det. Det är ett helt skalande, monetärt nätverk och värdeförvaring och det kommer att komma dit under de närmaste 15 åren.

Source link

Related posts

Lindsey Lohan hoppar in i NFT-marknaden som auktionerar sin egen skapelse – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

NFT är en av de största sakerna i Blockchain-världen, men vad är de?

Bitcoinguide

Hur XRP-communityn svarar på SEC: s “Shady” Move

Bitcoinguide