Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Bitcoin DeFi-plattformen Sovryn avslöjar $ 1,25 miljoner bug bounty; höjer $ 10 miljoner i token-förförsäljning »CryptoNinjas


Sovryn, ett Bitcoin-baserat DeFi-protokoll, har meddelat att Origin-förförsäljningen av dess styrningstoken SOV har höjt motsvarande 10 miljoner USD till ett pris av 9736 sats per SOV till nuvarande priser.

Detta tar upp de totala digitala tillgångarna som Sovryn samlat in till 16 miljoner dollar. Denna höjning har gjort det möjligt för Immunefi att utnyttja en av de största enskilda belöningsbelöningarna i historien och erbjuda hackare med vita hattar upp till $ 1,25 miljoner dollar för att avslöja kritiska buggar relaterade till Sovryn-smartkontraktet.

Immunefi grundare, Travin Keith

”Under hela förberedelseprocessen för SIP-8 har Sovryn-teamet och samhället gett värdefull feedback och delat idéer om hur man kan förbättra programmet. Denna tydliga kommunikation gjorde det möjligt för oss att uppnå en godkännandegrad på 100% på vårt förslag från alla i samhället som röstade, vilket var en sann ära. Vi är säkra på att Sovryn-nätverket kommer att bli säkrare genom förekomsten av detta bug-bounty-program genom att uppmuntra whitehats att titta igenom koden samt att stimulera blackhats att avslöja buggar istället för att utnyttja dem. ”
Immunefi grundare, Travin Keith

Token förförsäljning

Origin’s förförsäljning gjorde det möjligt för deltagare från Sovryn-gemenskapen att sätta in upp till 0,1 BTC och över 3000 Sovryn-protokollsupportanter deltog i en försäljning som ordnades för att möjliggöra maximalt deltagande. Den breda distributionen av SOV-tokens möjliggör förverkligandet av det decentraliserade styrningssystemet som är det yttersta målet för Sovryn-projektet.

Tillvägagångssättet från Sovryn-protokollet till säkerhet är öppen källkods transparens eller “säkerhet genom solljus“. Sovrynprotokollet har utsatts för kritisk granskning under hela dess utveckling, i motsats till “Säkerhet genom dunkelhet” strategi gynnad av traditionella institutioner.

Bitcoins community har alltid lagt stor vikt vid säkerhet. Där andra DeFi-projekt bara granskar en gång, vid produktlansering, granskar Sovryn fortlöpande. Sovryn skyddas av sammanslagning med Bitcoin-blockchain och uppmärksamheten på säkerhet går genom hjärtat av Sovryn-uppdraget. Den senaste utplaceringen av bug bounty-programmet på Immunefi med en maximal utbetalning på $ 1,25 miljoner för katastrofala buggar under den första veckan bygger på en befintlig regim med noggrann penetrationstestning och interna och externa tekniska granskningar varannan vecka.

”Sovryn-utvecklargruppen / communityn tar säkerheten på allvar och den här framgångsrika förförsäljningen har gjort det möjligt för oss att ta det till nästa nivå och uppmuntra tusentals hackare att försöka tränga in i vårt decentraliserade protokoll. Smidd i den vita heta elden av denna testning kommer rustningen för vår säkerhet att framträda desto starkare. ”
Sovryn medgrundare, Edan YagoSource link

Related posts

Gnosis Safe släpper först i en uppsättning verktyg för DAO-styrning; möjliggör kedjekörning av röster utanför kedjan »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Europeiska kryptobörsen Bitpanda får $ 170 miljoner i serie B-rundan »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Gnosis Auction lanseras för rättvis och jämnt prisupptäckt »CryptoNinjas

Bitcoinguide