Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bitcoin Cash-Powered Onlycoins syftar till att konkurrera med den populära innehållsplattformen Onlyfans – Delningsekonomi Bitcoin News


Nyligen har Bitcoin Cash-förespråkare introducerats till en ny applikation som konkurrerar med innehållsabonnemangstjänsten Onlyfans. Webbportalen Onlycoins är en tjänst som liknar Onlyfans men istället kan skapare tjäna bitcoin-kontanter genom att lägga upp kvalitetsinnehåll och samla abonnenter.

Youtuber David Bond har Bitcoin Cash-Fueled Onlyfans Clone

Den populära Youtuber- och BCH-supporteren David Bond publicerade nyligen en video för sina 501 000 prenumeranter om en ny app som konkurrerar med den populära innehållsprenumerationstjänsten Onlyfans.

Bitcoin Cash-drivna Onlycoins syftar till att konkurrera med den populära innehållsplattformen
Bitcoin Cash-fan och populära Youtuber David Bond diskuterar Onlycoins-appen i sin senaste video.

Londonbaserade Onlyfans tillåter i princip skapare att tjäna pengar från sina fans och individer får betalt från PPV-funktioner (pay-per-view) och engångstips. Bond berättade för sina prenumeranter om en ny app som heter Onlycoins, en plattform som erbjuder liknande tjänster men betalar i BCH och inte tar 20% ned. Eftersom Onlyfans tillhandahåller plattformen som är värd för det betalväggiga innehållet tar företaget en betydande nedskärning från sina användares transaktioner.

Bitcoin Cash-drivna Onlycoins syftar till att konkurrera med den populära innehållsplattformen

Onlycoins är en marknadsplats för digitalt innehåll och skapare kan få pengar direkt från fans precis som appens konkurrent. Plattformen tar en nedskärning, eftersom Onlycoins provision är 10% jämfört med Onlyfans.

Provisionstakten hos Onlycoins överträffar alla populära avgiftsmodeller på välkända webbplatser som Manyvids (30%), Pornhub (32%) och Clips4sale (40%). Dessutom får Onlycoins-medlemmar betalt direkt med bitcoin-kontanter (BCH), eftersom plattformen erbjuder var och en en BCH-plånbok. Onlycoins specificerar att projektet fortfarande är i sin alfafas och betonar att bara lägga in små mängder BCH på plattformen för tillfället.

Onlycoins börjar fylla med medlemmar och betala per visning

Registrering för Onlycoins tar helt enkelt ett e-postmeddelande och sedan kan användaren skapa sin profil. Tack vare David Bonds senaste video och nämnder på sociala medieplattformar som noise.cash fyller webbplatsen onlycoins.app redan med medlemmar.

Bitcoin Cash-drivna Onlycoins syftar till att konkurrera med den populära innehållsplattformen

Naturligtvis, på samma sätt som Onlyfans, har de BCH-drivna Onlycoins en massa underhållning för vuxna. Just nu, genom att skanna igenom webbplatsens flöde, kan PPV-funktioner för bilder från ett antal Onlycoins-medlemmar kosta mellan $ 0,10 och uppåt $ 1 för att låsa upp innehållet.

Onlycoins-utvecklarna noterar också att när utvecklingen fortsätter kan webbplatsen utvecklas till en mer “polerad form”, vid vilken tidpunkt provisionen kan ändras. Men Onlycoins betonar att det är “absolut vår avsikt att förbli billigare än någon relevant konkurrens.” Genom att utnyttja en peer-to-peer-kryptovaluta som BCH kan plattformen enkelt fortsätta erbjuda konkurrenskraftiga provisioner.

Vad tycker du om Onlycoins-appen? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Vuxen-tema, BCH, BCH pay-per-view, bitcoin cash, bitcoin cash BCH, Creators, Cryptocurrency, David Bond, members, Onlycoins, Onlycoins app, Onlyfans, Onlyfans concurrent, p2p, PPV, Sharing Economy, subscribers

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, onlycoins.app

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Jack Dorsey smällde föreslagna amerikanska kryptovalutalagar som ‘meningslösa’

Bitcoinguide

‘Wolf of Wallstreet’ Jordan Belfort Nu Bullish på BTC, säger Crypto Asset kommer att nå $ 100.000 – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Onlinespeloperatör The9 planerar att köpa 2000 Bitcoin gruvarbetare för över 6 miljoner dollar – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide