Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Bitcoin Bulls Back Free Talplattform med $ 3,8 miljoner investeringar


Viktiga takeaways

  • Kapitalinvesterare med stark tillhörighet för Bitcoin och crypto deltog i Locals.com-finansieringsrundan.
  • Plattformen hjälper innehållsskapare att tjäna pengar på sitt innehåll direkt och kontrollera sin publik.
  • På grund av tidigare fall av förbud och begränsningar är kryptosamhället mer benägna att anta en sådan plattform.

Dela den här artikeln

Locals Technology, Inc. samlade 3,8 miljoner dollar i en såddrunda som leds av Craft Ventures med deltagande av anmärkningsvärda kryptoförespråkare i Balaji S. Srinivasan, Christian Angermayer, Alexander Lloyd och Anthony Pompliano.

Lokalbefolkningen som främjar yttrandefrihet

Lokalplattformen har introducerat en prenumerationsbaserad modell som inte begränsar vad användare kan och inte kan se på sin plattform.

Medgrundaren och VD Assaf Lev sa att:

”Mer än 95 procent av lokalinnehållet genereras av supportrar som är betalda prenumeranter. Detta innebär mer innehåll och mer intäkter för våra skapare. Vi kallar det “lokal svänghjul” och det är en av de främsta anledningarna till att skapare flyttar till vår plattform. “

Förutom intäktsgenerering kommer plattformen att tillåta användare att moderera sin gemenskap, vilket ytterligare överbryggar klyftan mellan sociala medier och innehållsskapare.

Övergången till alternativa sociala medieplattformar har varit ett viktigt fokus i år och förra året. Bland de mest högljudda kritikerna av den nuvarande standarden har varit kryptosamhället. Många medlemmar i denna gemenskap stöder också lokalbefolkningen.

Bland investerare ingår Anthony Pompliano, grundare av Pomp Investments, Alexander Llyod, författare till The Little Bitcoin Book och talare, och Balaji Srinivasan, en partner på Andreessen Horowitz och den tidigare Coinbase CTO.

Crypto Crowd Sannolikt att hoppa först

Crypto-influenser har ofta fastnat i förbud och begränsningar av traditionella sociala medieplattformar som Twitter och Youtube. Således låter det att flytta till en mer decentraliserad plattform som Locals perfekt för kryptosamhället.

Under USA: s presidentval 2020 blev en annan frihetsplattform, Parler, ganska populär bland Trump-anhängare som förbjöds från vanliga sociala medieplattformar.

Påstås det också bli det primära kommunikationsverktyget för att organisera Amerikanska Capitol-upplopp.

Apple och många webbhotellstjänster förbjöd Parler efter kuppförsöket. Apple har dock tagit med sig den sociala medieplattformen tillbaka till sin butik igår.

Preston Byrne, advokat på Anderson-Kill, var särskilt entusiastisk över investeringar i utsäde i lokalbefolkningen. han twittrade:

“VC: er tycker tydligt att yttrandefrihet-som-en-tjänst är ett tillräckligt stort tillväxtutrymme för att de kan motivera investeringar i området till sina LP-skivor även inför aktivistskrik.”

Byrne tillade att plattformens skapare skulle skyddas av amerikansk lagavsnitt 230, vilket eliminerar ansvaret för sociala medieplattformar för användarinnehåll.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Morgan Stanley att erbjuda Bitcoin till sina rikaste investerare

Bitcoinguide

Elon Musk kommer att ge “fullständigt stöd” till Dogecoin om stora innehavare säljer

Bitcoinguide

Dogecoin-priset fördubblas över natten, träffar nytt all-time high

Bitcoinguide