Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Bitcoin (BTC) DeFi-lösning BadgerDAO integrerar RenVM »CryptoNinjas


Ren, ett öppet protokoll som möjliggör förflyttning av värde mellan blockkedjor, meddelade idag att Badger Bridge har integrerat RenVM. BadgerDAO, skapare eller Badger Bridge är en decentraliserad autonom organisation (DAO) som bygger produkter för att ta BTC till DeFi.

Med denna integration kan BadgerDAO-användare nu enkelt konvertera native Bitcoin (BTC) till renBTC, WBTC eller sätta in bitcoin direkt i BadgerDAO: s valv: bCRVrenBTC, bCRVsBTC, etc. med ett klick.

Bridge Mining Program + Perks of Badger Bridge

Tillsammans med en mer sömlös UX för användare, uppmuntrar BadgerDAO överföringen av upp till 100 000 BTC med nästan $ 6 miljoner i användarbelöningar. Detta kommer att vara det största incitamentsprogrammet som hittills använts för att överbrygga bitcoin till Ethereum; med belöningar för att helt enkelt använda bron för att mynta och tjäna avkastning.

För att uttrycka det enkelt kommer inte bara användare nu att kunna tjäna en avkastning på tokeniserad BTC omedelbart utan också belönas för att göra det

BadgerDAO & WBTC.Cafe

För att ytterligare stärka relationen med BadgerDAO kommer Ren-teamet att överföra WBTC.cafe till den nya Badger Bridge. Som sådan kommer BTC.cafes trafik nu att dirigera användare till Badger Bridge.

Detta kommer att underlätta ytterligare decentralisering av RenVMs infrastruktur, göra Badger Bridge till platsen för att sätta BTC i arbete och hjälper ur ett UX-perspektiv genom att konsolidera detta funktionellt för användarna. Caféet kommer att börja omdirigera till Badger Bridge under de kommande dagarna.

”Vi har arbetat med BadgerDAO-teamet sedan första dagen, så vi är glada att se att detta genomförs eftersom denna integration ger en grund som andra framtida Badger-produkter kan byggas på. Med tanke på detta djupa samarbete förväntar vi oss att efterlikna denna funktionalitet i alla DeFi-ekosystem, så håll utkik efter liknande produkter på Binance Smart Chain, Fantom, Solana, Polygon och mer! BagderDAO kommer att vara en enda butik för alla saker Bitcoin i DeFi, så mycket mer framöver. Framåt och uppåt.”
– Ren COO, Michael BurgessSource link

Related posts

Digital Currency Group investerar i sydkoreanska kryptobörsföretag Streami »CryptoNinjas

Bitcoinguide

PayRetailers och CONMEBOL Sudamericana – den perfekta matchen

Bitcoinguide

Hårdvarubaserad SpiderDAO distribuerar framgångsrikt testnät på Discord »CryptoNinjas

Bitcoinguide