Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Bitcoin Belöningsprogram Lolli landar $ 5 miljoner investeringar


Viktiga takeaways

  • Bitcoinbelöningens app Lolli får andra riskkapitalfinansiering på mindre än ett år.
  • Webbläsartillägget främjar Bitcoin-betalningar med gratis BTC-cashbacks.
  • Bitcoin-betalningar börjar få fart med Tesla som möjliggör bilköp med BTC.

Dela den här artikeln

Bitcoin webbläsarbaserad kupongapp Lolli har säkrat en investering på 5 miljoner dollar som leds av Serena William, hennes man Alexis Ohanians oberoende riskkapitalfonder, och Night Beast, talangchefen för den berömda YouTuber Mr. Beast.

Bitcoin-betalningar tar ledning

Lolli avslutade sin serie A-investering på 5 miljoner dollar. Det är företagets andra finansiering på mindre än ett år efter en $ 3 miljoner runda i maj 2020 ledd av skådespelaren Ashton Kutcher och Youtuber Michelle Phan.

Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge-tillägget ger BTC cashback för betalning på Lollis partnerwebbplatser medan tillägget är i “aktivt” läge.

Under försäljningssäsongen förra vintern lade appens app eBay till sina partners lista, inklusive Walmart, GoDaddy, Microsoft, Nike och många andra populära märken.

Den 23-gånger vinnaren av Grand Slam Serena Williams noteras i pressmeddelandet:

”Det gläder mig att tillkännage min investering i Lolli, ett företag som vill göra Bitcoin mer tillgängligt. Att tjäna och äga Bitcoin är ett steg mot ekonomisk inkludering för alla människor. ”

Förlängningen är endast aktiv i USA, och företaget planerar att använda investeringen för ”internationell expansion”.

Lolli marknadsför Bitcoin-betalningar för att sänka betalningskostnaderna för handlare, som annars skulle behöva betala 1-5% till kortföretag och andra betalningsleverantörer.

Bitcoin-transaktioner görs omöjliga på grund av den höga överföringsavgiften – för närvarande är den genomsnittliga avgiften för att skicka en BTC-transaktion $ 15. När det gäller internationella överföringar och betalningar är Bitcoins avgift jämförelsevis billigare än banköverföringskostnader.

Lolli erbjuder i genomsnitt 7% cashback – mellan 2-30% – för att bara öppna en kromförlängning. Dess affärsmodell är baserad på den vanliga belöningsappen Honey, förvärvad av PayPal.

Med företag som Tesla som möjliggör Bitcoin-betalningar och PayPal och Starbucks som utformar respektive kryptobetalningsprodukter kan Lolli överbrygga detaljhandlare och betalningsleverantörer.

Utlämnande: Författaren höll Bitcoin vid tidpunkten för pressen.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Bitcoin korsar $ 60.000 och ställer in en ny rekordhög

Bitcoinguide

Ampleforth tar bort uppgraderingsbarhet, decentraliserar till gemenskapen

Bitcoinguide

Laser Eyes Trend Storms Crypto Twitter för 100 000 $ BTC

Bitcoinguide