Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Bison Trails introducerar ny funktion för att minska den tid det tar för nya noder att synkronisera »CryptoNinjas


Bison Trails, ett blockchain-infrastrukturplattform-as-a-service-företag, meddelade idag lanseringen av sin Global Blockchain Sync (GBS) -funktion. Global Blockchain Sync utökar Bison Trails-plattformens funktionalitet genom att göra det snabbare och lättare för kunderna att lansera nya noder i olika protokoll, liksom för Bison Trails att svara på potentiella ogynnsamma händelser som ett avbrott i molnleverantören.

Global Blockchain Sync gör det möjligt för nya noder att snabbt komma ikapp med nätverkets nuvarande tillstånd, vilket minskar den tid det tar för nya noder att vara produktionsklar med mer än 100 gånger. Bison Trails Global Blockchain Sync stöder för närvarande kundinfrastruktur på protokoll inklusive Polkadot, Kusama, Ethereum, Cosmos, Celo, NEAR, EOS och mer.

Viktiga fördelar med Global Blockchain Sync inkluderar:

  • Minskad driftstopp och skarpa straffar: Många proof-of-stake-protokoll straffar validerare för stillestånd eftersom detta beteende försämrar den totala nätverksprestandan. Global Blockchain Sync gör det möjligt för kunder att återhämta sig från ogynnsamma händelser som ett molnleverantörsavbrott på några minuter, vilket avsevärt minskar risken för driftstopp eller missade belöningar.
  • Aktiv hantering för optimerat deltagande: Global Blockchain Sync gör det lättare att delta i ett antal nätverk, särskilt protokoll som Polkadot som kräver mer aktiv nodhantering. Polkadots belöningsmekanism uppmuntrar kunder att distribuera sina insatser över flera validerare. Insättningskraven ändras dock ofta, vilket potentiellt kräver att kunderna får åtkomst till nya noder för att omfördela sin andel på ett optimalt sätt. Med Global Blockchain Sync kan nya Polkadot-validerare lanseras så tidigt som 20 minuter, jämfört med de 30+ timmar som det annars normalt skulle ta.
  • Minska kostnader och öka skalan: Global Blockchain Sync möjliggör också dynamisk hantering av Bison Trails QT läs / skrivinfrastruktur som används av ledande vårdnadshavare, växlar, plånböcker och andra för att bygga produkter och tjänster som ansluter till blockchain-data. Med GBS kan organisationer lägga till eller ta bort synkroniserade noder på några minuter och svara på fluktuerande efterfrågan samtidigt som de minskar driftskostnaderna.
  • Snabbt, effektivt stöd för nya protokoll: Global Blockchain Sync med QT Archival gör det möjligt för företag, såsom stora börser och vårdnadshavare, att snabbt och enkelt lägga till stöd för nya protokoll. Arkivnoder ger en fullständig registrering av allt som händer i en blockchain block-by-block-basis – vilket innebär att de måste synkronisera med mycket stora mängder data. Global Blockchain Sync minskar tidslinjen dramatiskt för att göra en arkivnodsproduktionsklar. Till exempel, med QT Archival och Global Blockchain Sync kan en EOS Archival-nod vara klar inom 72 timmar, jämfört med vad som normalt tar upp till 6 månader. På samma sätt kan en Ethereum-arkivnod vara produktionsklar på 12 timmar med Global Blockchain Sync, jämfört med 14+ dagar utan.

”En betydande smärtpunkt vid lansering av nya noder är den tid det tar för dem att komma ikapp resten av nätverket innan de kan börja utföra användbart arbete. Nylanserade noder måste synkroniseras från Genesis-blocket, vilket kan ta timmar till månader innan de är helt synkroniserade. Bison Trails skapade Global Blockchain Sync, en lösning på detta företagsklass för att ge kunderna möjlighet att dynamiskt skala sin infrastruktur som svar på efterfrågan och samtidigt sänka driftskostnaderna. ”
– Joe Lallouz, VD för Bison Trails

Källa:
bisontrails.co/global-blockchain-sync/Source link

Related posts

Enjin samlar $ 18,9 miljoner för att lansera den första dedikerade NFT-blockkedjan på Polkadot »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Varför är diversifiering av likviditetsleverantörer så viktigt för Forex-mäklare?

Bitcoinguide

Bitcoin stiger med 5% när Crypto Whales flyttade $ 1 miljarder BTC på en timme

Bitcoinguide