Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Bison Trails för att stödja Crypto.coms betalning blockchain »CryptoNinjas


Bison Trails, ett blockchain-infrastrukturplattform-as-a-service-företag, meddelade idag att det har lanserat stöd för Crypto.org Chain, en Tendermint-baserad öppen källkod och tillståndsfri blockchain lanserad från kryptotjänstföretaget Crypto.com. Detta följer framgången för Crossfire testnet för Crypto.org, som har bearbetat 275 miljoner transaktioner under sin beta-körning.

Crypto.com var ett av de första kryptovalutaföretagen som utfärdade internationella kvalitetssäkringsstandarder för betalkort och informationssäkerhet. Företaget har ett antal kryptotillgångsprodukter inklusive fiat-till-kryptobörs, betalningslösningar och en växande uppsättning DeFi-erbjudanden.

Bison Trails + Crypto.org-kedja

Crypto.org-kedjan kommer initialt att stödjas av Crypto.com Pay, företagets mobila betalningslösning. Bison Trails kommer att tillhandahålla tillförlitlig valideringsnod och fullständig nodinfrastruktur för att optimera validerings- och styrningsdeltagande i Crypto.org-kedjan.

Bison Trails kommer att stödja Crypto.org Chain mainnet med Participate Clusters, Query & Transact Clusters och Seed noder. Deltagarkluster gör det möjligt för användare att köra validerare säkert. Query & Transact-kluster gör det möjligt för företag att bygga uppdragskritiska applikationer på Crypto.org-kedjan. Seed-noder, som är utformade för att stödja nätverkets stabilitet under det första verksamhetsåret, kommer att ge nya noder en lista över kollegor att ansluta till. Det senaste initiativet gör det möjligt för nya användare att få en mer sömlös upplevelse och hjälpa nätverket att vara säkert och decentraliserat.

“Crypto.com har vuxit och utvecklats sedan lanseringen av det första kryptobaserade visakortet någonsin 2018”, säger Joe Lallouz, VD för Bison Trails. ”Efter att ha stött Crypto.org-kedjan genom Crossfire-testnätet är vi glada att fortsätta detta samarbete och stödja deras nästa utvecklingsfas. Genom att tillhandahålla expertis och infrastruktur är vi glada att göra deltagande mer tillgängligt för alla. ”

Crypto.org-kedjan, som har byggts med Cosmos mjukvaruutvecklingssats (SDK), är utformad för att möjliggöra ökad flexibilitet, kontroll och skala för att driva sömlösa transaktioner för användare. Efter den senaste uppgraderingen av Stargate i Cosmos ekosystem kommer den att bli driftskompatibel med andra Tendermint-kedjor i framtiden.

“Bison Trails har varit en ovärderlig partner för oss genom lanseringen av Crypto.org-kedjan, som stöttat oss från testnät till mainnet med djup teknisk insikt och pålitlig infrastruktur”, säger Kris Marszalek, VD för Crypto.com. ”Detta är ett avgörande ögonblick i vårt företag som för oss närmare vår vision om att göra kryptotillgångar och transaktioner tillgängliga för alla. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med Bison Trails. ”Source link

Related posts

Crypto exchange BiKi samarbetar med Hacken om säkerhetstest »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Enjin lanserar två skalningslösningar för att ta bort gas och stödja NFT från alla blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Protokoll för decentraliserat derivathandel Vega stänger $ 5 miljoner insamling »CryptoNinjas

Bitcoinguide