Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Binance lanserar ny NFT-marknadsplats i juni 2021 »CryptoNinjas


Binance, ett ledande kryptobörs & blockchain-företag, har meddelat att det i juni 2021 kommer att lansera Binance NFT; sin nya NFT-marknadsplats och handelsplattform.

Binance NFT kommer att dela samma kontosystem som Binance.com; tillåter användare att komma åt marknaden tillsammans med våra andra ekosystemerbjudanden.

NFT-plattform gjord för artister och skapare

För samlade “Premium Event” -samlingar får artister 90% av vinsten från försäljningen.

Användare kommer att kunna sätta in sina NFT till “handelsmarknaden” och välja att lista dem för försäljning eller för auktion. Binance kommer att ta ut en nominell 1% behandlingsavgift, och skapare eller insättare får 1% royaltybetalning för alla efterföljande affärer.

”Vår nya globala marknadsplats kommer att bli den främsta destinationen för NFT och digitala samlarobjekt över medier; från bildkonst och spel till musik och sport. Vi strävar efter att skapa den mest övertygande metaversen med unika erbjudanden och exklusiva samarbeten; i kombination med en sömlöst designad och intuitiv digital plattform för att samla artister, skapare och kryptoentusiaster från hela världen. ”
– Binance-teametSource link

Related posts

Akash Networks MAINNET 2 decentraliserade öppen källkodsmoln lever nu »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Bitcoin toppar 16% för att rekordhögt efter att Tesla säger att det investerade 1,5 miljarder dollar i kryptovalutan och kommer att börja acceptera det som betalning

Bitcoinguide

Latinamerikanska kryptobörs Bitso stänger $ 250 miljoner serie C-finansieringsrunda »CryptoNinjas

Bitcoinguide