Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Binance lanserar handel med nollprovisioner »CryptoNinjas


Binance, blockkedjebolaget bakom världens största digitala tillgångsbörs, meddelade idag lanseringen av nollprovisioner med handel med aktiekapital för att bredda tillgången över traditionellt kapital och kryptovaluta i samarbete med CM-Equity AG, ett licensierat värdepappersföretag i Tyskland och schweiziskt Digital Assets AG, en plattform för tokenisering av tillgångar.

De första aktiemarknaderna som meddelas kommer att vara av Tesla, den största biltillverkaren med börsvärde, och deras minsta handelsstorlek är en hundradel av en aktietecken, vilket motsvarar samma bråkdel av en Tesla-aktie. Lagerpengar prissätts och avvecklas i Binance USD (BUSD), en reglerad stablecoin som är knuten till US-dollar och utfärdad av Paxos Trust Company.

Aktietoken möjliggör större ekonomiskt deltagande genom att fraktionera aktier som är omsättningsbara till billigare enheter. Innehavare av aktietoketter är berättigade till kapitalavkastning på det underliggande kapitalet, inklusive potentiell utdelning och aktiesplit, som de skulle göra om de hade traditionella aktier.

Binance-användare som är kunniga om kryptos bråkegenskaper kan nu diversifiera till aktier med hjälp av en digital valuta och plattform som de känner till. Konventionella investerare kan komma åt aktier i mindre kvantiteter samt få exponering för den snabbt växande kryptomarknaden genom det största och mest likvida utbytet av digitala tillgångar. Under första kvartalet 2021 noterade Binance en tillväxt på 260% och 346% i omsatt volym respektive användare, medan det totala marknadsvärdet för kryptovalutor nyligen översteg 2 biljoner dollar, vilket indikerar en snabbare antagande.

”Binance betjänar många användare runt om i världen och vi är mycket glada över att kunna hjälpa dem att delta i aktiemarknaden. Lagermynt visar hur vi kan demokratisera värdeöverföringen mer sömlöst, minska friktion och kostnader för tillgänglighet utan att kompromissa med efterlevnad eller säkerhet. Genom att ansluta traditionella marknader och kryptomarknader bygger vi ytterligare en teknisk bro för en mer inkluderande ekonomisk framtid. ”
– Changpeng “CZ” Zhao, VD för Binance

Binance kommer att fortsätta att svara på marknadens efterfrågan genom att notera fler aktietoken och fler funktioner. Handel med aktiemarknader följer traditionella växlingstider och är inte tillgänglig för invånare i Kina, Turkiet och andra begränsade jurisdiktioner. Intresserade handlare kommer att behöva godkänna Know-Your-Customer och andra relevanta efterlevnadsåtgärder.

”Vi är ett team av folkfokuserade entreprenörer, kapitalmarknadsspecialister, programvaruutvecklare och experter på finansiella regler. Vår kombinerade expertis ligger bakom lanseringen av våra aktietoken. CM-Equity AG och Digital Assets AG, som ingenjörer av produkten, är glada över att vara banbrytande på en innovativ upplevelse på Binance-plattformen. Denna nya typ av token kombinerar olika tillgångsklasser som erbjuds på en enda marknadsplats för omedelbar avveckling i ett kompatibelt, skalbart och ljudformat. ”
– Michael Kott, VD för CM-Equity AGSource link

Related posts

Sekretessblockchain Concordium samlar in $ 15 miljoner i tokenförsäljning och kompletterar MVP-testnät »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserat moln Akash Network integreras med Equinix Metal »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Gnosis Auction lanseras för rättvis och jämnt prisupptäckt »CryptoNinjas

Bitcoinguide