Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Binance lanserar aktietokenhandel för Apple, MicroStrategy och Microsoft


Cryptocurrency Exchange Binance utökar sina börsnoteringar med tillägg av tre nya tokeniserade aktieparningar. Enligt ett företagsmeddelande den 26 april kommer Binance att de nya noteringarna kommer att innehålla aktietoken bunden till Microstrategy (MSTR), Apple (AAPL) och Microsoft (MSFT).

Var och en av dessa tokens tillåter sin ägare att inneha eller handla fraktionerade aktier i de aktier de är associerade med. Det minsta handelsbeloppet är satt till en hundradels token, vilket motsvarar en hundradels aktie.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

AAPL-, MSTR- och MSFT-aktietoken börjar börja handlas före slutet av april

Binances MSTR-aktietoken startar den 26 april kl 13:30 UTC. AAPL-tokens är planerade att starta klockan 13:30 UTC den 28 april, och MSFT-tokens kommer att finnas tillgängliga samtidigt den 30 april. Var och en av symbolerna kan handlas under traditionella aktietider och kan endast handlas mot BUSD, Binance’s stablecoin.

Föreslagna artiklar

EuropeFX utökar listan över omsättbara instrument för att inkludera ETF-CFD: er Gå till artikel >>

Börsen säger att var och en av aktietoken är “fullt uppbackad av en depåportfölj av underliggande värdepapper” som innehas av CM-Equity AG, en finansiell tjänsteleverantör med säte i Tyskland. Token är inte tillgängliga för invånare i USA, Turkiet, Kina eller andra jurisdiktioner som är begränsade av CM-Equity. Token kan handlas på Binances webbplats.

Binances börsnoteringsschema. Källa: Binance.com

Binance kommer att lansera fler aktietoken över tiden – ett försök att konkurrera med FTX?

De senaste aktietokens följer den positiva utvecklingen för Tesla (TSLA) och Coinbase (COIN) aktietoken som noterades på plattformen tidigare denna månad.

Enligt CoinTelegraph verkar utbytet av aktietoken vara ett försök att konkurrera med Hong Kong-baserade derivatplattform FTX, som lanserade fraktionerad aktietokenhandel i oktober förra året.

Binance försöker också utöka sitt utbud av aktietoken ytterligare. Enligt bolagets tillkännagivande kommer ”Binance att övervaka marknadens efterfrågan och se efter att ge en kanal till fler aktietoken som utfärdas och säljs av [CM-Equity]. ”

Source link

Related posts

Ultimate Fintech Awards 2021: The Race Is On

Bitcoinguide

Bitcoin stiger med 5% när Crypto Whales flyttade $ 1 miljarder BTC på en timme

Bitcoinguide

Blockstream utfärdar Bitcoin mining security token (BMN) på STOKR »CryptoNinjas

Bitcoinguide