Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Binance Labs leder $ 2,4 miljoner investeringsrunda för Plasm Network »CryptoNinjas


Binance Labs, riskkapitalet och inkubatorn för kryptobörsen och blockchaininfrastrukturföretaget Binance, meddelade att det har lett 2,4 miljoner dollar i serie A-finansieringsrunda för Plasm Network, en skalbar smart kontraktsplattform för virtuell maskin (virtuell maskin) på Polkadot.

Plasm Network är en interoperabel och EVM-kompatibel infrastruktur byggd ovanpå Substrate-ramverket med stöd av layer2-lösningar som Optimism Virtual Machine (OVM) och Zk Rollups.

Investeringen kommer att göra det möjligt för Plasm Network att påskynda forskning och utveckling, utvidga resurser och affärsutveckling och överbrygga Binance- och Polkadot-samhällen.

”Vi har varit mycket imponerade av Plasm Networks tillväxt sedan lanseringen. Det är den första fallskärmen som anslöt sig till Rococo-V1 Parachains Testnet och är en av de mest lovande fallskärmskandidaterna för Polkadot Mainnet. Genom att investera och stödja Plasm visar vi vårt åtagande att stödja tillväxten och utvecklingen av Polkadots ekosystem. ” Sa Wei Zhou, chef för Binance Labs.

Denna finansieringsrunda är en del av Binance Labs pågående initiativ för att stödja och främja innovationer i Polkadots infrastrukturprojekt och startups. Investeringsrundan anslöt sig till HashKey, PAKA Ventures, Digital Finance Group och LongHash.

”Vi är mycket glada över att bjuda in Binance till Plasm-ekosystemet. Jag är glad att veta att Plasm är den första investeringen under Binance Labs Polkadot-fond. 2021 är ett viktigt år för Plasm och Polkadot. Vi kommer att göra vårt bästa för att göra Plasm dApps-navet på Polkadot och bli den första Kusama- och Polkadot-parachainen med Binance Labs support. Tillsammans med Binance öppnar vi upp tiden för Web3.0. ” Sade Sota Watanabe, grundaren av Plasm Network.Source link

Related posts

Gnosis Safe släpper först i en uppsättning verktyg för DAO-styrning; möjliggör kedjekörning av röster utanför kedjan »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Yield App lanserar nytt API med sin första partner, hybrid likviditetsaggregat Finxflo »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Cardstack introducerar kryptobetalnings- och belöningsnätverk för skapare »CryptoNinjas

Bitcoinguide