Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Binance investerar i BETALT nätverk bara veckor efter hack


Viktiga takeaways

  • PAID Network tillkännagav att de fick finansiering från Binance, världens största kryptobörs.
  • BETALT attackerades nyligen av en okänd hackare som präglade 59,4 miljoner BETALADE tokens till ett värde av 166 miljoner dollar
  • PAID-teamet meddelade att projektet skulle ge mervärde till Binance Smart Chain-ekosystemet.

Dela den här artikeln

PAID Network har meddelat att de får investeringar från Binances $ 100 miljoner DeFi Accelerator Fund. Summan kommer bara några veckor efter att BETALT hackades för nästan samma belopp.

BETALT kommer att integreras med Binance Smart Chain

Den 5 mars utnyttjade en okänd hackare PAID Networks smarta kontrakt och präglade över 59,4 miljoner BETALDA polletter till ett värde av 166 miljoner dollar vid den tiden.

En sådan incident brukar stava slutet för ett kryptoprojekt. Det verkar dock som att Binance fortfarande är säker på BETALD framtid.

BETALT investeringstilldelning av Binance har ännu inte offentliggjorts.

Det bör noteras att BETALDA band med Binance har funnits under ganska lång tid. Teamet började bygga på Binance Smart Chain (BSC), Binances EVM-kompatibla blockchain, innan hacket.

Detta betyder att trots det senaste hacket fortsätter PAID Network att få stöd från världens största kryptobörs. Flera kommande DeFi-projekt förbereder sig också för att starta på Ignition, den BETALDA insamlingsplattan.

Projektets överklagande bygger ett decentraliserat ramverk som eliminerar komplexa och dyra juridiska avtal för kryptoprojekt med smarta kontrakt.

Enligt Chasse har över 20 projekt stått i rad för att genomföra sina initiala DEX-erbjudanden (IDO), inklusive Blind Boxes, ett NFT-projekt i Binance Smart Chain.

“Binances investering i BETALAD kommer att göra det möjligt för oss att effektivisera vår utveckling ytterligare, sänka transaktionskostnaderna och påskynda den hastighet med vilken både BETALADS dApp och Ignition-funktion”, sa Chasse i ett pressmeddelande.

För att mildra skadorna orsakade av hacket startade BETALT om sin token med ett nytt kontrakt för att återställa pre-hack-tokenbalanser. Chasse sa att teamet hade lärt sig lektionen om säkerhet och hävdade att de använde de bästa säkerhetsmetoderna för att förhindra liknande hack i framtiden.

Flera säkerhetsgranskningar gjordes på det nya kontraktet, varefter det flyttades till en “säker plånbok med flera signaturer” på Gnosis.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Coinbases Q1 Call avslöjar tillväxt, produktkarta

Bitcoinguide

Bitcoin tappar som amerikansk Fed ordförande utarbetar planer för digitala dollar

Bitcoinguide

MicroStrategy planerar ytterligare $ 690 miljoner Bitcoin-injektion

Bitcoinguide