Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Binance Coin exploderar 45% på klackar av Bitcoin Bull Run; Vad kommer härnäst


Binance Coin (BNB / USD) framträdde som den bäst presterande tillgången bland de tio bästa kryptovalutorna den här veckan när handlare mätte sin potential mot en flod av adoptionsvänliga uppdateringar.

Den femte största kryptovalutan, som fungerar som en avvecklingskod i Binance-börsen och dess andra satsningar, steg till ett nytt rekordhögt värde på 196,96 dollar under den tidiga europeiska sessionen torsdag. Det ökade nettovinsterna denna vecka till cirka 45 procent. Under tiden pressade uppåtriktningen sina årliga vinster till svindlande 434 procent.

Binance Coin, BNB, BNBUSD, BNBBTC, BNBUSDT, kryptovaluta
Binance Coin har klättrat nästan 3000 procent från förra årets mitten av mars. Källa: BNBUSD på TradingView.com
Binance Coin has climbed close to 3,000 percent from its last year's mid-March nadir. Source: BNBUSD on TradingView.com

Binance Coin-marknadens vinster uppträdde efter att Bitcoin upprättade ett nytt rekordhöjd på $ 52,640 på Coinbase och började korrigera lägre efteråt. Så det verkar som om handlare strömmade in i BNB efter att ha väntat sig en bredare korrigering för nedåtriktning på Bitcoin-marknaden. Medan Bitcoins försäljning var blygsam, hindrade det inte BNB från att klättra längre in på onsdag och torsdag.

Eftersom grundläggande

Binance Coin verkade som ett mer attraktivt val för handlare på Bitcoins nackdelkorrigering på grund av en förvirring. Först noterade de en dramatisk ökning i transaktionerna på Binance Smart Chain, en blockchain som möjliggör skapandet av smarta kontrakt och insatsmekanismen för BNB.

Många analytiker noterade att BSC-gemenskapens beslut att sänka gasavgifterna från 15 Gwei till 10 Gwei ledde till många transaktioner i nätverket. Ändå medgav till och med Binance-koncernchef Changpeng Zhao att han inte vet vad som orsakade uppsvinget.

Binance Coin, BNB, BNBUSD, BNBBTC, BNBUSDT, kryptovaluta
Binance Smart Chain-transaktioner klättrar. Källa: BscScan.com
Binance Smart Chain transactions climb. Source: BscScan.com

Det verkar som om många handlare spekulerade i en nedgång i BSC: s Gwei-avgifter i kombination med sin blomstrande nätverksbelastning som en ledtråd för ytterligare BNB-antagande. Tidigare i månaden hjälpte stigande Ethereum-avgifter många av sina konkurrerande blockchain-projekt att etablera rekordtoppar. Det inkluderar Cardano, Avalanche och Polkadot.

Å andra sidan flög Binance Coin redan högre på hälarna av Binances nya satsningar, inklusive ett decentraliserat utbytesprojekt och en värderingsuppgång i de genomförda DeFi-protokollen, inklusive KAVA, Venus och Cosmos. BNB: s efterfrågan ökade också på grund av Binances investeringar i lovande blockchain-projekt, inklusive Polkadot-baserade Plasm Network.

Vad är nästa för Binance Coin?

Tekniskt sett behöver Binance Coin korrigera nedåt.

Binance Coin, BNB, BNBUSD, BNBBTC, BNBUSDT, kryptovaluta
Binance Coin [almost] träffar triangelns breakout-mål. Källa: BNBUSD på TradingView.com
Binance Coin [almost] hits the Triangle breakout target. Source: BNBUSD on TradingView.com

BNB / USD ser för närvarande extremt överköpt ut med sin relativa styrkaindikator över 70. Det uppmanar vanligtvis en tillgång att korrigera lägre eller konsolidera i sidled tills RSI neutraliseras till under 70. Om det händer riskerar BNB / USD-räntan att falla mot 20 -4H glidande medelvärde (grönt).

Omvänt kan en trend fortsättning ta Binance Coin över $ 200 (för att testa målet för symmetrisk triangel).Source link

Related posts

Fransk lagstiftare undertecknar framställning för att tillåta centralbanken att köpa och hålla Bitcoin – reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Unmarshal samlar in $ 2,6 miljoner USD från tunga tyngder för att bygga flerkedjigt dataindexeringsprotokoll – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Cardano Price raderar Breakout Pop med hälften, möter björniga H&S-risker

Bitcoinguide