Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Binance Coin (BNB) sätter rekord för största månatliga ljus någonsin


En efter en har kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum brutit ut och över sina tidigare toppar av alla tider, vilket har lett till en kraftig ökning av FOMO och prisupptäckt. Det senaste myntet för att göra det är utbytestoken Binance Coin (BNB), som nu har satt rekord för sitt största månatliga ljus – dollar för dollar – i sin korta historia. Här är en närmare titt på ett prisdiagram som säkert är en syn att se.

Binance Coins sätter rekord för största månatliga ljus, dollar för dollar

Binance Coin är det senaste altcoinet som har sett tvåsiffrig tillväxt i ett enda månatligt ljus och steg med 350% sedan februari öppnades. Det nuvarande månatliga ljuset är nu det näst största någonsin i den totala procentuella klättringen, men när det gäller totala dollar är detta månatliga ljus det största som registrerats.

Månadsstängningen är fortfarande tio dagar borta, så allt är möjligt, men för närvarande är det massiva månatliga ljuset så hausseartat som det blir för Binance Coin. Denna senaste push kommer efter en solid månadsstängning förra månaden över tillgångens tidigare rekordhöga nivå.

Relaterad läsning | Glöm 2021, här är hur höga kryptopriser kan gå 2026

Stängningen över $ 44 orsakade tillräckligt förtroende för att en breakout var här för tjurar att skjuta priset per BNB-token till $ 199 vardera.

Uppgången påminner om den sena altcoin-säsongen 2017, vilket ledde till att kryptomarknaden slutligen toppade i början av 2018 – för ungefär tre år sedan nästan till dags dato.

binance mynt bnb krypto

Dollar for dollar, this is the largest candle and Binance Coin history | Source: BNBUSDT on TradingView.com

BNB tredubblas med breakout, Unseats Ripple tack vare nya användartillväxt

Under slutet av 2017 och början av 2018 orsakade ökningen av användare som skyndade sig att köpa altcoins vid börsen den spirande användarbasen. Binance var bland de första börserna som debuterade en infödd växlingstoken, Binance Coin. Plattformen har varit en innovatör i rymden sedan dess.

BNB kan användas för att sänka handelsavgifterna på börsen, bland många andra fördelar. På grund av dess användning på börsen av flera anledningar, tillsammans med brännskador med mera, är Binance Coin bland de få altcoins med faktiskt värde och användningsfall för närvarande, vilket gör det ännu mer attraktivt än de flesta andra mynt i topp tio.

Relaterad läsning | Altcoin Season är här: “Köp Crypto” överraskar Bitcoin-sökningar på Google

Binance Coin’s uppgång hjälpte också till att slå ut XRP, för den sjätte övergripande rankningen bland de tio bästa kryptovalutorna efter marknadsvärde.

Den aktuella altcoin-säsongen och det ökande intresset för krypto har gynnat Binance och i sin tur Binance Coin och innehavare av BNB. Och om detta månatliga ljus är något att gå med, är det bara bara början.

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.comSource link

Related posts

Paris Hilton ‘Mycket, mycket upphetsad’ om Bitcoin – bekräftar att hon är en långsiktig Crypto-investerare – Aktuella Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Microstrategy köper $ 15 miljoner dollar i Bitcoin, Firm’s Stash hoppar till 91 579 BTC – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Amerikansk domare förnekar begäran om att lägga till XRP-innehavare som ingripare i SEC: s rättegång mot krusning – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide