Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Binance Coin (BNB) överträffar tether för tredje rankade kryptotillgångar


Igår stängde Binance Coin sig till cirka 200 dollar per mynt och inom ytterligare 24 timmar handlas växlingstoken redan till ytterligare 100 dollar högre.

Prisökningen och motsvarande FOMO har också lett till att kryptovaluta-token klättrar de tio bästa tillgångarna efter marknadsvärde, vilket gör det till plats tre. Här är varför detta är en så stor sak för Binance och dess ursprungliga token.

Binance Coin tar tredje plats i Crypto Top Ten

Binance Coin har hittills haft en rekordstämmande månad. Februari har fortfarande cirka en tredjedel av det kvar, och redan är månaden det största ljuset i tillgångens historiska dollar för dollar.

Relaterad läsning | Binance Coin (BNB) sätter rekord för största månatliga ljus någonsin

Rallyet fortsätter och tar priset per BNB-token till högst över $ 300 per token från och med idag. Vid 154 miljoner och några udda BNB-tokens i omlopp har detta resulterat i ett marknadsvärde på 48 miljarder dollar, nu nästan 15 miljarder dollar före nästa närmaste kryptotillgång – stablecoin Tether.

binance mynt bnb

BNB surpasses Tether and several other coins | CoinMarketCap

Tethers marknadsvärde är enbart leveransbaserat, eftersom priset är bundet till dollarn och inte fluktuerar väsentligt. Tether har haft plats tre under en tid och tar från XRP eftersom det sjunker djupare ner på listan över toppvaluta efter marknadsvärde.

XRP åtnjöt den tredje rankningen i flera år när den kom dit, och började nyligen sin nedstigning på grund av en pågående rättegång som SEC inlämnade mot Ripple.

Binance Coin knackade dock knappast de tio bästa innan denna månad och är nu precis bakom Ethereum och Bitcoin när det gäller totalt kapital.

Vad som ligger bakom Exchange-tokens oöverträffade comeback

När det gäller varför token presterar så bra är det ett tecken på den totala efterfrågan på kryptomarknaden som helhet. Bitcoin som startade hjälpte till att driva altcoins tillbaka till en uptrend, vilket nu tjänar investerare pengar igen.

binance mynt bnb

bla | BNBUSDT på TradingView.com

Chatter om mynt som gör små förmögenheter, lockar återigen fler och fler investerare till altcoins. Och det finns ingen plattform som är mer förknippad med altcoins än Binance.

Binance var platsen att vara under den senaste stora altcoin-säsongen, där Binance Coin också hoppade på efterfrågan. Det senaste månatliga ljuset är det största sedan dess, vilket tyder på att blixt slår utbytet och relaterad symbol två gånger.

Relaterad läsning | En SEC-krusningseffekt lämnar XRP som skjuter Crypto Top 10

Och eftersom börsen är så aktiv och förlitar sig starkt på symbolen för att stödja dess massiva och ständigt växande ekosystem, är Binance Coin en av de mer värdefulla kryptovaluta-tokens på marknaden. Det är först nu som marknaden inser detta värde, och priset kommer att komma ikapp därefter.

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.com



Source link

Related posts

Jack Dorsey smällde föreslagna amerikanska kryptovalutalagar som ‘meningslösa’

Bitcoinguide

Nexo stämd för ‘olaglig’ avveckling av kunders säkerheter XRP mitt i SEC: s rippel-rättegång – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Smarta Blockchain-investeringar med UGPay Group AG – Granskning av projektet och dess möjligheter

Bitcoinguide