Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Bill Maher hånar Bitcoin, med hänvisning till Warren Buffett, Bill Gates, Nassim Taleb – Nyheter Bitcoin News


Den amerikanska komikern och tv-värden Bill Maher hånade bitcoin och andra kryptovalutor, inklusive dogecoin, på sin show fredag. Han citerade flera bitcoin-kritiker: Berkshire Hathaway-vd Warren Buffett, Microsofts grundare Bill Gates och författaren “The Black Swan” Nassim Taleb.

Bill Maher erkänner att han inte får Bitcoin

TV-värd och politisk kommentator Bill Maher hånade bitcoin och andra kryptovalutor i sin Real Time med Bill Maher-show fredag. Han namngav bitcoin, dogecoin och några andra kryptovalutor, sa han vad det gäller, dogecoin är “samma som alla andra kryptovalutor eftersom det hela är ett skämt.” Han kallade dogecoin ”tecknad kontant för påskharen” och liknade kryptovalutor med Tinkerbells ljus. ”Dess kraftkälla bygger enbart på att tillräckligt många barn tror på det”, hävdade han.

Påstår sig ha läst artiklar om kryptovalutor och fått det förklarat för honom, sa Maher:

Jag förstår fortfarande inte det och inte heller du eller någon annan.

Maher pratade sedan om Satoshi Nakamoto och sa att de pseudonyma bitcoin-skaparens namn “är de japanska orden för monopolpengar.”

Han sa sedan “pengar måste härröra från och genereras av något riktigt någonstans, till vilket kryptovaluta säger nej det inte gör”, och citerade Berkshire Hathwayways VD, Warren Buffett. ”Kanske är det därför Warren Buffett säger att ‘kryptovalutor i princip inte har något värde och de producerar ingenting. Vad du hoppas är att någon annan kommer och betalar mer pengar för dem senare, men då fick den personen problemet. När det gäller värde: noll. ‘”

TV-värden citerade sedan författaren till The Black Swan, Nassim Taleb, som sa att bitcoin är “ett öppet ponzi-schema.” Maher tillade: “Det är som att ha en imaginär bästa vän som också är bankir,” och noterade hur världsekonomin kraschade 2009.

Maher attackerade sedan den kraft som behövs för bitcoinbrytning, med hänvisning till Microsofts grundare Bill Gates, som sa:

Bitcoin använder mer el per transaktion än någon annan metod som är känd för mänskligheten.

Dessutom attackerade han Tesla och sade: “Hur kan ett företag som Tesla vara med på att rädda planeten med elbilar och sedan delta i att förstöra det med dessa helt onödiga spelpengar online?”

Komikern flyttade sedan sin attack till bitcoins supportrar. Han sa:

Du är pengar-hungrig opportunist och du får inte låtsas att du bryr dig om miljön.

Maher citerade sedan en tidskrift som säger att ”bitcoins tillväxt på egen hand kan pressa globala temperaturer över tipppunkten på 2 grader celsius.”

Många människor i kryptosamhället sköt tillbaka på Maher på sociala medier. En kommenterade att Maher tar på bitcoin och kryptovalutor är “meningslöst och oinformerat.” En annan chimade in: ”Nästan allt i den här videon är felaktig eller helt enkelt fel. Nonsens för massmarknadsfåren som slukar det som fakta. Bitcoin slösar inte energi. Bitcoin är frihet från parasiter. Och du kan inte stoppa det. ”

Twitter-hanteringen Brekkie von Bitcoin menade: ”Så en besvikelse från Bill Maher. Denna diatribe känns som om den undersöktes på en timme och skrevs på hälften av den tiden. Det är bara tråkigt för mig när människor förstår att världen är trasig men inte kan se fixen när den ligger precis framför deras ansikte. ” En Maher-fans twittrade:

Stort fan Bill men detta är hemsk forskning. Tycker du inte? Buffett är 100 år gammal, han känner inte till teknik. USD stöds av ingenting heller och de skriver inte bara ut 1 biljon bitcoin från ingenstans, devalverar det som USD.

Forskare Nic Carter postade en video- motbevisa Mahers “påstående att bitcoin kommer att värma klimatet med 2ºc (det kommer det inte).” Ett antal personer ifrågasatte Mahers uttalanden om bitcoins energianvändning. ”Det mesta av den energi den använder är antingen förnybar energi (vatten, geotermisk etc.) eller är strängad avfallsenergi omvandlad till något användbart (naturgasflaring). Också ditt antagande är att bitcoin inte ger något värde, vilket definitivt är falskt, ”beskrev en användare.

Morgan Creek Digital Partner Anthony Pompliano erbjöd sig att förklara bitcoin för Maher: “[I] Tror att du saknar nyckelinformation som skulle ändra dig, ”skrev han. Robert Breedlove sa till Maher att “Fördömande utan utredning är okunnighetens höjdpunkt, och uppmanade honom att” snälla gör ditt jobb som journalist och undersök. Bitcoin löser de flesta av de sociopolitiska problem du klagar på. ”

Vad tycker du om Bill Mahers kommentarer om bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Vad lagar Sushiswap? Hållare förbereder sig för uppåtgående rörelse

Bitcoinguide

Nordamerikanska Bitcoin ETF: s första handelsdag fångar 165 miljoner dollar i volym – Finans Bitcoin News

Bitcoinguide

NFTs på vägen till mainstream-antagande

Bitcoinguide